imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Oto upragniona fasolka dla Każdej z Was:
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Z tego co napisałaś nie masz sie czym przejmować, moja waga jest stanowczo większa niz Twoja, choć mam 10 cm więcej wzrostu. Ale ja właściwie od zawsze byłam dużą dziewczynką tak więc każdy kilogram mniej to dla mnie sukces. Uwielbiam warzywa i owoce. Za mięsem nigdy nie przepadałam. Mój mąż się śmieje że zawsze jadłam jak wróbel a niestety wyglądam jak dobrze upasiony gołąb 

lepiej nie pytać. ruch sie przyda ato juz taka moja tradycja, że na jesień wracam do siłki na relax. 

:-);-)dobra :-) wyciagam do ciebie reke i sie trzymamy:-) i co kiedy testujemy?Kochana ja jestem razem z toba!dokladnie przezywam to samo co ty.trzymajmy sie razem,bo razem razniej.poki co na 100% nie jest wszystko stracone.buziole!!![]()
no dobra juz nie badz taka groznaoj was to tylko po tyłkach bić!!!!! @ nima to nadzieja jest!!!!i mi sie tu nie poddawać!!!!
![]()
katastrofaxxx nu nu nu!!! nie ładnie robic testa przed @!!!!!! czesto bywa tak ze nawet i po @ potrafia testy nie wyjsc!!!!;-)

i od razu do rekoczynow
ale fajnie ze ktos nas na ziemie sprowadza jak fiksujemy
dzieki:-)
zeby jeszcze tak glowa sie dostosowalaJa testuje 11 napewno,nie wczesniej.no chyba,ze szanowna,wredna,okrutna@sie zjawi,co jest bardzo prawdopodobne.ja tez cie lapie za raczke i pokazuje@dobra :-) wyciagam do ciebie reke i sie trzymamy:-) i co kiedy testujemy?
mocno sciskam
no dobra juz nie badz taka groznai od razu do rekoczynow
ale fajnie ze ktos nas na ziemie sprowadza jak fiksujemy
dzieki:-)
ekki18 ok stosuje sie do twoich rad i odpuszczam jestem juz uosobieniem spokojuzeby jeszcze tak glowa sie dostosowala

dobra :-) wyciagam do ciebie reke i sie trzymamy:-) i co kiedy testujemy?
mocno sciskam
Ja testuje 11 napewno,nie wczesniej.no chyba,ze szanowna,wredna,okrutna@sie zjawi,co jest bardzo prawdopodobne.ja tez cie lapie za raczke i pokazuje@![]()
ale dziś mam takie fazy bolu brzucha ze nie wiem cxzy @ nie przylezie przed 11... Kurde i żadnych objawów... ech... Może znacie jakies rytuały na odpedzenie wrednej @ :-):-):-)