Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
izabell96 termometr w pogotowiu oby temperaturka była nastwiona na fasolkę:-);-):-)pysia510 ja miałam tempkę po owulacji przez 3 dni - 36,7 a poźniej niedużo wyższą bo 36,8 więc dopóki niema jeszcze @ to mierz tempke ;-):-).

trzymam kcikui za twoją temperaturke oby była cały czas wyższa :-)izabell96 termometr w pogotowiu oby temperaturka była nastwiona na fasolkę:-);-):-)

:-)przed chwilka widzialam wykresik na 28dni.pl z fasolka i temperaturka wahala sie miedzy 36.6 i 36.8 wiec trzymam kciuki mierz temp dalej!!!izabell96 termometr w pogotowiu oby temperaturka była nastwiona na fasolkę:-);-):-)

Dziękuje izabell96, cieszę się, że mam wsparcie ,bo z moim charakterem to dołki nastrojowe są normalką, a szczególnie jeśli chodzi o fasolkę, wielkie, wielkie dzięki;-)trzymam kcikui za twoją temperaturke oby była cały czas wyższa :-):-)
;-)AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mozliweprzed chwilka widzialam wykresik na 28dni.pl z fasolka i temperaturka wahala sie miedzy 36.6 i 36.8 wiec trzymam kciuki mierz temp dalej!!!![]()

zaraz tam wchodzę.Dzień dobry Wszystkim.:-)
Nie dostałam @. Dzis zrobiłam test, 2 kreseczkiLepsze samopoczucie i dobra dieta pomogły!
Lilu a jak tam brat, bo dawno nie pytałam...lepiej juz po tym wypadku?
!

Duphaston stosuje sie na wywolanie @ i czasami w pierwszym trymestrze ciazy na jej podtrzymanie Co do ceny w PL nie orientuje sie we Francji kosztuje 4 euro

my z mężem dość długo staraliśmy się o dzidziusia i ile ja testów zrobiła to już nie wiem. Ostatnio zrobiłam niecały tydzień przed terminem @ i oczywiście wyszedł negatywny. Ile ja się opłakałam że znowu nic i że kupie sobie psa bo nie mam siły już sie starać itp.
Ale przyszedł i termin @ a ona się nie pojawiła zrobiłam test i..... oszlałam jak zobaczyłam 2 kreski. Poleciałam do apteki kupiłam drugi i to samo. Teraz jestem w 9 tygodniu i bardzo się cieszę. Więc cierpliwości dziewczynki i do dzieła. Życzę wam powodzonka buziale 
Dzień dobry Wszystkim.:-)
Długo byłam tylko obserwatorem tego tematu forum. Po stracie fasolki postanowiliśmy z Mężem o starania się o dzidziusia. Z niecierpliwościa czekałam na dzień planowanego @ i za każdym razem miałam nadzieje że go jednak nie zobaczę.
Jakieś 1,5 miesiąca temu postanowiłam zrzucić kilka kilogramów, bardziej o siebie zadbać. Przeszłam na diete, więcej warzyw - mniej tłustych i smazonych potraw, zaczęłam więcej sie ruszać.... Samoistnie mniej myślałam o tym że chce zajść w ciążę. Lecz stał się to na co czekałam.... Nie dostałam @. Dzis zrobiłam test, 2 kreseczkiLepsze samopoczucie i dobra dieta pomogły!
Pozdrawiam igratuluje jeszcze raz:-);-)

Tak trochę szalona jestem

Na wszystkich przyjdzie kolej tak więc spokojnie, bez łez i rozpaczy. Pozytywne myslenie to połowa sukcesu!!!!!!!!!!!!!!czyli objawy na @:-(brrr i na fasolke trzymam kciukiCzasem mi sie kreci w glowie, czasem mnie lekko mdli, czasem jestem bardziej wyczulona na zapachy, od jakiegos czasu mam zatwardzenie (chociaz jem sliwki... i poprzednio nie miewalam problemow w te strone, raczej w druga, ze tak powiem zazwyczaj latwo wychodzilo ;P)