mamjakty
styczniówka 2009
iwon - ja również gratuluję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Witam w to mgliste popołudnie.
Kiedyś należałam do grupy styczniówek 2009...
Niestety potem moje życie napisało inny scenariusz i straciłam swoja fasolkę... Teraz piszę by podzielić się z Wami dobrą wiadomością :-) Test ciążowy okazał się być pozytywny!
Boje się lecz mam nadzieje że tym razem będzie już wszystko w jak najlepszym porządku.
Gorąco pozdrawiam
. Mocno trzymam za Was kciuki 

Taka niestety jest służba zdrowia w anglii. Siedzę sobie w domku i sie nudzę. Miałam problemy z komputerem, dlatego też nie było mnie na babyboom. Postaram się teraz nadrobić zaległości i być z Wami codziennie. Pozdrawiam
Super położna opowiedziała jak "to" wszystko wygląda, uczyliśmy się oddychania, parcia, nieparcia przy nie nacinaniu krocza, relaksacji między skurczami. A facet od fizjoterapii tłumaczył jak wracać do formy już po porodzie, jak wstawać z łóżka, chodzić, ćwiczyć jeszcze w szpitalu. Było też masowanie dzidzi dla tatusiów
, wizyta ginekologa i wyjaśnienie porodu indukowanego i wszystkiego co się z tym wiąże. A to tylko dwa pierwsze dni. Za tydzień ciąg dalszy!! 

a lozysko w koncu sie podneioslo