reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

J@god@ no nie do końca to wyglądało tak jak napisałaś... Ale już mniejsza z tym... :nerd::nerd::nerd:

Nie wiem dlaczego, ale jak na chwile obecną żaden z adminów się nie odezwał... Cóż muszę zadziałać inaczej odnośnie Naszego radia internetowego... :happy2::happy2::happy2:

a o co chodzi z tym radiem internetowym??

reklama
No więc padła inicjatywa z mojej strony.. Że forum jest... Wszystko jest... Ale można by do tego wszystkiego dołożyć radio internetowe... Muzyka non stop... Do tego audycje tematyczne... Życzenia pozdrowienia... Czego dusza zapragnie... A dla mamusiek, tatusiów i dzieci myślę, że fajnie by było serwować po forum słuchając przy tym Radia BabyBoom... :-):-):-) No i oczywiście to nie jest aż taka trudna sprawa...

NickPain: no jak dla mnie pomysł słaby ale rzeczywiście powinieneś się skontaktować z adminami może im sie spodoba

tato (dziwnie tak trochę pisać, bo czuję się jakbym mówił do swojego taty :-D:-D:-D) - zgodzę się z Tobą, ale to ma być raczej taki dodatek rozrywkowy... ale mniejsza z tym, zobaczymy co z tego wyjdzie o ile będzie taka zgoda... :tak: i dzięki za rady...

witam kochani

jaki tutaj dzisiaj ruuuuuuuuch:tak: normalnie jak za starych dobrych czasów (wiem bo troszke czytałam:sorry::laugh2:)
i tato z Justynką pięknie flirtują:rofl2:
tafi Ty się za pasowanko bierz:-D!!!
a z radiem tez myślę ze raczej nie wypali- kazdy dorywczo siada do netu-- to raczej nie szkolny radio węzeł:rofl2:

pozdrawiam tymczasem

aaaaaaaa majus Ty chcesz to autko - a to jakis sklep sprzedaje? bo jezeli tak to zawze Ci ktoś od nich w ostatniej chwili wskoczy jezeli cena będzie ponizej tego co oni zakładają:sorry2:

reklama
Boże w ogóle jaką gafę dałem dzisiaj... Żona wysłała do mnie sms-a z numeru teścia, o tym, że u Niej wszystko ok i co porabia Małuda... :-):-):-) A Ja spałem i myślałem, że to teść pisał i tak odpisałem, a nie jak do żony... :-D:-D:-D:-D wtopa...

Do góry