reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Niestety Sawka, nie byliśmy w Gryfinie, ale nic straconego, możemy sie kiedyś umówić z Dzidziolkami na basenie:-).
A jak jeździcie nad morze, to do jakiej miejscowości najczęściej?
Hej Mamusie:-)
Witam po południu, ja jestem wkurzona
, pisałam Wam że robię barszczyk połowa była zabielona a połowa tak do popicia jak w wigilię a moja kochana teściowa wróciła z pracy i troszkę tego czystego barszczyku przelała do dzbanka a resztę dolała do zabielonego
kurna, ja się do jej garów nie mieszam a ona oczywiście wszędzie się musi wepchnąć ze swoimi trzema groszami
, mam jej dość bo w sumie zabielany wyszedł jak woda...a tego wigilijnego prawie nic nie zostało, ale ona oczywiście że wspaniały barszczyk jest
, jak tak można czyjąś pracę zepsuć
Witam po południu, ja jestem wkurzona

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
okruszek nie przejmuj się. Olej babę i tyle.
ZCasami bardszo bym chciała "olać", ale jak się non stop ze soba mieszka, to kłopoty i pretensje zbierają się na kupę i cięzko to załatwić tymbardziej że ja nie umiem jescze mówić moim teściom jaki mam problem i że uważam że coś robią źle w końcu i tak robia nam wielką przysługę, że możemy u nich mieszkać ale jest naprawdę cięzkookruszku nie denerwuj się, szkoda nerwów. Jak to mówi ten mój "Olej to "![]()

U
użytkownik 128317
Gość
przeważnie jak jeździmy nad morze to albo Pobierowo albo Międzywodzie, lubimy takie miejsze miejscowości gdzie nie ma tyle ludzi jak np w Międzyzdrojach choć ostatnimi czasy nawet i te miejscowości bywały przeludnioneNiestety Sawka, nie byliśmy w Gryfinie, ale nic straconego, możemy sie kiedyś umówić z Dzidziolkami na basenie:-).

znam toHej Mamusie:-)
Witam po południu, ja jestem wkurzona, pisałam Wam że robię barszczyk połowa była zabielona a połowa tak do popicia jak w wigilię a moja kochana teściowa wróciła z pracy i troszkę tego czystego barszczyku przelała do dzbanka a resztę dolała do zabielonego
kurna, ja się do jej garów nie mieszam a ona oczywiście wszędzie się musi wepchnąć ze swoimi trzema groszami
, mam jej dość bo w sumie zabielany wyszedł jak woda...a tego wigilijnego prawie nic nie zostało, ale ona oczywiście że wspaniały barszczyk jest
, jak tak można czyjąś pracę zepsuć
![]()

U
użytkownik 128317
Gość
kochana musisz jak najszybciej nauczyć sie wyrażać swoje zdanie bo cie teściowa zgnębi i przytłoczyZCasami bardszo bym chciała "olać", ale jak się non stop ze soba mieszka, to kłopoty i pretensje zbierają się na kupę i cięzko to załatwić tymbardziej że ja nie umiem jescze mówić moim teściom jaki mam problem i że uważam że coś robią źle w końcu i tak robia nam wielką przysługę, że możemy u nich mieszkać ale jest naprawdę cięzko![]()

reklama
Agacia82
Mami :)
Rozumiem cię, ja całe szczescie nie mieszkam z tesciową, bo chyba bym ja zabiła. To nie tak ze ona jest jakąś złą kobietą, ale wszystko chciałaby zrobic za nas (za mnie) traktuje mnie jak dziecko, wszedzie się wtrąca. Nie lubie takich ludzi. Bo np. jak przyjedziemy do niej to ona z takimi tekstami do mnie "No chyba nie przyjechałas w samej bluzeczce?" Kurde przeciez ja wiem jak mam się ubrac zeby nie było mi zimno. Albo chodzi za mna i nakreca się "Załóz laczuszki". To takie nadopiekuncze jest, mnie mama wychowała na kobiete która sobie radzi w zyciu i nie musi mi sprawdzac czy majtki załozyłam, a ta najchetniej by tak robiła.ZCasami bardszo bym chciała "olać", ale jak się non stop ze soba mieszka, to kłopoty i pretensje zbierają się na kupę i cięzko to załatwić tymbardziej że ja nie umiem jescze mówić moim teściom jaki mam problem i że uważam że coś robią źle w końcu i tak robia nam wielką przysługę, że możemy u nich mieszkać ale jest naprawdę cięzko![]()
Decyduje czasami za mnie w niektórych sprawach, nie pyta się czy ja tak chce. Achhhh ... duzo takich sytuacji jest ... i takich i innych, ale nie chce cie zanudzac.