reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myślałam że więcej nabazgrzecie,ale całe szczęście nie jest aż tyle tego :)
Ja dziś mam wielki apetyt! no i co chwile chodze siusiu.... :(

Okruszek1-
współczuje Ci naprawdę :/ ehhh ale msusiz byc twarda i zwracac uwage na to co Ci sie nie podoba,bo jak będziesz to tłumic w sobie to w końcu jak wybuchniesz to zmieciesz teściową z ziemi ;)
Madzienka-super lista...zapiszę ją i dam mężusiowi żeby mi drukną
....ciekawe jak tam Marzycielka..mam nadzieje ze u niej z górki :) a tymczasem uciekam na wp sobie popykać w makao :)))

reklama
Zle sie dzis czuje... moze nie doczekam w 2 paku jutra:confused:

Mam do Was pytanko i licze na szybka odpowiedz bo chce sie isc polozyc :-D
Chce jutro isc zrobic badania-krew i mocz no i tu jest problem.
Wieczorem chodze siusiu co 30minut do godziny, jak juz zasne to pospie góra 2 godzinki i lece siku. Jaki mocz mam wziac do badan?
A druga rzecz to w nocy strasznie mnie suszy, co sie budze to musze popic... a krew jednak na czczo ma byc...

Wieczorem chodze siusiu co 30minut do godziny, jak juz zasne to pospie góra 2 godzinki i lece siku. Jaki mocz mam wziac do badan?
A druga rzecz to w nocy strasznie mnie suszy, co sie budze to musze popic... a krew jednak na czczo ma byc...
Wydaje mi się że pierwszy poranny mocz. A pić możesz tylko wodę. Mocz nie może długo stać przed badaniem. Tak mi się wydaje.

Cyprysiowa Ja oddaje mocz do badania obojetnie w ktorej porze dnia bo teraz to nie ma znaczenia a krew oddaje po karzdej wizycie u gine to tez nie ma znaczenia.

Kiedyś czytałam, ze prawidłowe wyniki moczu wyjdą gdy ten będzie stał przed badaniem max 3 godz.A co do tego, że Cię suszy to pij wodę niegazowaną-przynajmniej mi tak pielęgniarka kiedyś mówiła.:tak:

Dzisiaj byłam u gina robiłam monitoring sa skurcze ale nie regularne szyjka macicy zamknięta i twarda jutro ide na akupunkture uelastycznić Szyjkę bo jak nie zmięknie to będzie cesarka schudłam 2 kilo pytałam gina czy to normalne bo zazwyczaj tyje sie pod koniec ciazy a on powiedział ze dziecko dobrze rosnie i to ono wszystkie kalorie zjada pytałem też ile wazy a on ze nie wie i sie śmieje a ja mu ze na pewno wie tylko nie chce powiedzieć potem pytam to bedzie Durze dziecko on odpowiedzial ze normalne miedzy 3a4 kilo i sie śmieje tak bym z chęcią go skopała po d.... aha i jak przyszłam do domu czuje ze cos leci a tu czop wyleciał.

Cyprysiowa, dziewczyny
PONAWIAM PYTANIE
co z tym masażem szyjki ??? Kto to robi?? Mogą mi w szpitalu przed porodem zrobić? Czy to lekarz zleca? Ja też bym chciała.
..

reklama
cyprysiowa ja tez uważam że najlepszy mocz jest z rana a pic możesz wodę tak jak dziewczyny pisały.....;-)
aniamanu czyli u Ciebie może też niebawem się cosik zacznie :-)

Do góry