reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-D:-D:-D ale się uśmiałam!!! I tak urodzisz wtedy, ja się Dzidziuś zdecyduje :-) Ja bym chciała wytrzymać jeszcze kilka dni, bo muszę zaliczyć fryzjera i zarejestrować nowy samochodzik :-) A swoją drogę, nie sądziłam, że trzeba się tak strasznie nachodzić po urzędach, aby zarejestrować sprowadzany samochód :baffled:
Ja w sobote ide do fryzjerki i na ostatnie zakupy bo jak odstawie tabletki w poniedziałek to juz sie nie ruszam, nie chce zeby mi wody odeszły w sklepie :szok:, wiem ze mozna przenosic i tak i tak ale i tak mam stresa, bo nigdy nic nie wiadomo :zawstydzona/y:.
A co do samochodu sprowadzonego to prawda ze trzeba sie tyle nalatac ze szok. Wiem cos o tym :baffled:

reklama
Wróciłam....cały przedpokój wyszorowałam...chociaz cos bede miala juz na swięta z głowy.....wszystkie szafki, pawlacze, komandore....drzwi....jakie drzwi mialam syfiaste...taki wstyd...masakra....ale na ciemnych to tak nie było widac....woda CZERŃ....:szok:

Jutro sie wezme za okna w duzym,bo panowie skonczyli ocieplanie budynku i daszek nad balkonem tez juz jest to mozna działac:}

Szalona!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
Czyzbys chciała pierwsza ode mnie urodzić;-).....nie zostawiaj mnie samej:sorry2:

Wrocilam. Na szczescie wszytsko ujemne, morfologia i mocz ok.

Kurcze ja musze dzis glowe umyc bo jak mam jechac na porodówke to musze jakos wyglądać ;-) A ja coraz bardziej mam cykora przed jutrzejszym lekarzem :baffled:

czesc Dziewczyny!
tak wpadam na chwilę, aby się przywitac po długiej nieobecnosci:-) i sprawdzic jak humory w taką beznadziejną pogodę...my jak na razie optymistycznie - główka wciąż w górze;-)

Ja mam to samo, głowa umyta, pazurki jakos zrobione, nogi ogolone..... siedze w domu i czekam! :-) Tez nigdzie nie wychodzę bo mam stres z tymi wodami.

Dziewczyny nie straszcie mnie, że siedzicie w domu i czekacie. Ja takiego czegoś chyba nie zniosę:szok:. Nie lubię bezczynności...:-(.

agawar ty chyba brałas fenoterol tak? Ile tabletek na dzień?
Justyna ty chyba tez łykałas fenoterol, czy juz odstawiłas?

Ja brałam co 6godzin czyli 4x dziennie. Od poniedziałku nie biorę i jakoś mnie jeszcze nie bierze. Nasiliły się skurcze, pobolewa mnie brzuch i kłuje mocno w pochwie. Tylko, ze ja nie odstawiłam ich od razu tylko zmniejszałam dawkę 4x dziennie, potem 3x, 2x i .... nic:-)

A ja własnie wyleciałam na dwór i obcięłam krzew przed domem:rofl2:, wydaje mi sie ze bedzie mi tarasowal wjazd wózkiem do domu:crazy:, od razu jestem spokojniejsza:-D, a mój sie smieje ze chce byc perfekcyjnie przygotowana:-D

reklama
Do góry