reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kankiya, Semiko Vilemo dziekuje skarbki za wiare we mnie w walce z chorobskiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Jesteśmy z Filipkiem twardzy a nie mieccy i jakiemus tam marnemu wirusowi sie nie damy!!:crazy:

a ja obadek dzis skromniutki:-:)-( wczorajszy rosol wcielam i teraz przysmarzylam kurczaka z roslku ale chyba zabardzo go przysmarzylam:angry: ale co tam i tak nic nie czuje jak jem zero smaku dzis u mnie:crazy:

reklama
No nigdy nie jest tak jak przedtem, ale pamiętaj, że "inaczej" nie musi znaczyć "gorzej" :-)

Pytia wiem kochana ale jest cos takiego niestety ze czlowiek sie obawia tego co go czeka za chwile:-:)-( ale jestem pewna ze jak tylko Fifuś juz bedzie z nami to nie bede sobie mogla wyobrazic ze go kiedys nie bylo:tak::tak:

Wpadłam zobaczyc co u was.
Ja cały dzien leze, ale nic mi to nie daje. Wziełam nawet apap C, troche mi to zbiło gorączkę. Jak ten mój bedzie wracał z parcy to musi mi kupic jakis leki i moze ten apap, bo miałam tylko jeden. Nawet mały od tego choróbska słabo sie rusza :-(.

Ja mam dzisaj na obiad paluszki rybne, ziemniaczki i suróweczkę, ale bede jadła jak Krzysztof przyjedzie z pracy bo samej mi się nie chce :-(

Wpadłam zobaczyc co u was.
Ja cały dzien leze, ale nic mi to nie daje. Wziełam nawet apap C, troche mi to zbiło gorączkę. Jak ten mój bedzie wracał z parcy to musi mi kupic jakis leki i moze ten apap, bo miałam tylko jeden. Nawet mały od tego choróbska słabo sie rusza :-(.

Ja mam dzisaj na obiad paluszki rybne, ziemniaczki i suróweczkę, ale bede jadła jak Krzysztof przyjedzie z pracy bo samej mi się nie chce :-(

oj Agatko widzę ze razem walczymy z przeziebieniem:-:)-(

A ja na obiad zrobiłam kopytka i tak się napchałam że szok, aż się z z tym źle czuję. Ja mam na nazwisko Kopytek wiec wszyscy znajomi się śmieją jak robię kopytka na obiad :-)

Wrócilam od lekarza, rozwarcie 1cm, po podłaczeniu pod ktg regularne skurcze do 50%. Jeszcze nie rodze:(. Najgorsze jest to, ze kazała mi znów przyjechac za tydzień, tylko po co? A wy jak czesto w tych ostatnich tygodniach odwiedzacie lekarza? Zapomniałam napisac, ze mały wazy 3200.

Ja swojego nie widziałam już 3 tyg. i już go nie zobaczę bo jest po operacji kolana. W poniedziałek wybieram się na KTG i tak naprawdę to nic nie wiem o mojej szyjce czy jest jakieś rozwarcie czy nie i trochę wam zazdroszczę wiedzy na ten temat termin mam za 16 dni, humor mi dopisuje, jestem tylko BAAARDZOOOO ŚPIACA i sutki zaczęły mnie bardziej boleć skurcze występują ale nie bolesne. Wszystko tak jakby się uspokoiło. Mój mąż mówi że to cisza przed burzą :-)

Tygrysek i Agacia kurujcie sie dziewczyny, a próbowałyscie mleko z maslem miodem i czosnkiem? Mnie zawsze to stawia na nogi:tak:

Agawar czyli jeszcze troszke poczekasz, ale maly podrósł nieźle, bedzie duzy chlopak:-)

reklama
Tygrysek i Agacia kurujcie sie dziewczyny, a próbowałyscie mleko z maslem miodem i czosnkiem? Mnie zawsze to stawia na nogi

kochanie ja juz od kilku dni wypijam litrami mleko z maselkiem i miodkiem i herbatke z miodkiem i cytrynka i cytryny jem w calosci i lipa:-:)-(wczoraj rosolku nagotowalam gdyz tez podobniez cuda robi z przeziebieniem:(( ale dzis sprobuje do mleka czosnek dodac jeszcze ;-) tylko jak ten czosnek do tego mleka dodac??? :confused: jakos zmiazdzyc i ta miazge do mleka?? a jutro juz ide do lekarza z tym chorobskiem gdyz cos za dlugo mnie to trzyma:crazy: a wole jak mi jednak zrobi ogolny przeglad bede spokojniejsza:tak::baffled:

Do góry