reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam nowe grudnioweczki jak to fajnie ze na koncoweczke jeszcze ktos przychodzi;-)

ja dzisiejsza noc zaliczam do calkowicie nieprzespanej najpierw okropna zgaga :wściekła/y: zawsze szlam na latwizne i bralam rennie ale teraz jak biore te na cisnienie to niebede jeszcze innymi malego faszerowac do tego bol glowy potem bol podbrzusza i krzyza co prawda niebardzo mocny ale predzej niemialam tych boli i mialam nadzieje ze moze cos sie rozkreci bo dostalam skorcze co 8 min i bol narastal ale wraz z narastajacym bolem wzraztal odstep miedzy skorczami i dupa:wściekła/y::wściekła/y::-D no a potem sms od cyprysiowej ale to juz z emocji niemoglam spac :-) i chcialam wam odrazu napisac ale moj by mnie zabil jak bym mu wnocy zaczela kompa wlaczac:-D a brzuch mnie boli do teraz ale skorczy brak:sorry2: ale i tak jest jakis postep bo predzej niemialam zadnych objawow zblizajacego sie porodu:-D

Dzien dobry wszystkim brzuchatkom i juz nie brzuchatkom:tak: ja jakos dzis w nocy spac nie moglam:-( znow mi powrocil bol brzuszka i taki twardy mialam przez cala noc ech....:-( a teraz zrobilam sie piekielnie glodna i musialam wstac na sniadanko pierwsze:-D

witam z rana;-)

o 3 dostalam sms od Cyprysiowej ze jest na porodowce i ze po malu boli porzadnie;-)

Ło matko Cyprysiowa na porodowce!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D:szok::szok::szok: oj wiedziala kiedy fryzure ukladac na porod:-D:-D:-D:-D

a tak wogule to jak juz tak wszyscu hurtem na ta porodowke jada to troszke chyba zaczynam sie strachac tego porodu , a najgorsze jest to ze nie wiem jeszcze czy bedzie to porod naturalny czy cesarka gdyz Filipek jeszcze sie nie odwrocil:(((((((( ale ma jeszcze troszke czasu

Witam wszystkich - a szczególnie "ranne ptaszki"!!!!!!!!
Ja też już od 4,00 nie śpię...:angry: Czekałam biedna w cichości do 4.45 - aż mężyk do pracki wstanie... Śniadanko i heja na BB!! I tak zleciała godzinka nadrabiania Waszych postów...
Cyprysiowa - trzymam kciuki żebyście osobno z porodówki wrócili........

Już mam dość tych nieprzespanych nocy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś mężyk urwie się na godzinkę z pracy i jedziemy na USG na 16.00 na naszą kryszynkę popatrzeć... Yuhu!!!!!!!!!:happy2::happy2::happy2:
Jeszcze tu dziś wrócę - hehe
Miłego poranka!!!

ANIAMANU!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam z ranka!!!
Ja już nie mogłam wyleżeć i wsałam zrobiłam sobie herbatke i wcinam serniczek i zabieram się za nadrabianie (ciekawe ile nas jeszcze przybyło)

reklama
Dzień dobry wszystkim.
witam jestem tu nowa grudnioweczka mam termin na 10 grudnia przygarniecie mnie do siebie:-)

Witam Was serdecznie. Ja tez odliczam dni do Tego dnia...mam termin na 5-tego grudnia.... Pozdrawiam serdecznie:-)

Aha, to moj pierwszyh post:zawstydzona/y:
Witajcie Dziewczyny super ze do nas dołączyłyscie, im nas więcej tym raźniej

witam z rana;-)

o 3 dostalam sms od Cyprysiowej ze jest na porodowce i ze po malu boli porzadnie;-)

No ładne jaja.....Cyprysiowa wyskoczyłas nam tu jak "Filip z konopi" . W ogóle bym nie przypuszczała że Ty będziesz następna......szok......ale zobaczcie dziewczyny co robi dobry sexik i troszkę naerwów od sąsiadów.....mieszanka wybuchowo- porodowa.....hihihi

Do góry