reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kana cieszę się, że z malutką wszystko ok. Mam nadzieję, że nie będziesz musiała iść do szpitala.

Ola2in1 myślę, że gdyby była potrzeba robienia bardziej szczegółowych badań, to lekarz by je zlecił. A jeśli wszystko było ok, to moim zdaniem potrzeby nie było;-)

GRATULACJE DLA MAMUSIEK !!!!!!!!!!!!!!

Normalnie się szaleństwo zrobiło!!! Jak tak dalej pójdzie to do końca listopada już wszystkie urodzimy :-)

Ja nadal melduje się w dwupaku. Grzecznie czekam w kolejce :-)

A Cyprysiowa powinna opatentowac nowy sposób na przyśpieszenie porodu :-)
Nie tam żadne herbatki i chodzenie po schodach - tylko wkur**** sąsiedzi :-)
Także jak któras z Was chce szybciej urodzic nalezy wybrac się do sąsiadów i poprosic zeby zalali nas wodą, zrobili całonocną impreze albo coś równie wkurzającego. :-D

Yoka kochana strasznie się ciesze że troszke lepiej już u Was :-) trzymam kciuki za dalsze powodzenia :-)

GRATULUJĘ ROZPAKOWANYM MAMUSIOM :)

W ogole to mam pytanie co do tej herbatki z malin. Bo doczytałam się że w sumie mogę ją już pić, tylko gdybym jeszcze wiedziała na co ona ma być?? :confused:

GRATULUJĘ ROZPAKOWANYM MAMUSIOM :)

W ogole to mam pytanie co do tej herbatki z malin. Bo doczytałam się że w sumie mogę ją już pić, tylko gdybym jeszcze wiedziała na co ona ma być?? :confused:

ollcia ja pije herbate z malin + sok z malin już od 3 tyg no i nic się nie dzieje sskurczy nie ma więc ona w moim przypadku nic nie skutkuje.:no:

No dzieki Yoka, głupolek ze mnie :p
Nie wiem czy u mnie zadziala ale sprobowac nie zaszkodzi.
Bo wymyslilam sobie taki plan: zaczne pic ta herbatke, a 5 grudnia mezus przyjezdza na przepustke z wojska, wtedy strzelimy sobie sexik i moze uda mi sie urodzic 6 albo 7 grudnia zanim wroci na jednostke :-D

No dzieki Yoka, głupolek ze mnie :p
Nie wiem czy u mnie zadziala ale sprobowac nie zaszkodzi.
Bo wymyslilam sobie taki plan: zaczne pic ta herbatke, a 5 grudnia mezus przyjezdza na przepustke z wojska, wtedy strzelimy sobie sexik i moze uda mi sie urodzic 6 albo 7 grudnia zanim wroci na jednostke :-D
No to 3mam kciuki żeby sie udało!!!!

reklama
Melduję sie juz po pracy, nadrobic Was to po prostu masakra.

Kana, trzymam kciuki za jutrzejszą morfologię i mam nadzieję, ze będzie ok.

Myszqa, może to i dobry patent na poród, ale ja mieszkam w domku i nie ma mnie kto zalać (na szczęście), a z tym wku....., to chyba na mnie nie działa. Mój stwierdził, ze ja to żelazna jestem, latam jak głupia, użeram sie w pracy,w domu latam na miotle i jakoś nie działa, ale już mi sie przestało spieszyć, będzie co ma być.

Chyba zaraz wciągnę brzoskwinie z puszki, bo ktos mi tu chęci narobił:-)
A za chwile wpada do mnie koleżanka ze swoją 5-miesieczną królewną na kawkę, jestem w szoku jak ten czas leci, dopiero byłam u niej w szpitalu po porodzie zobaczyć Dzidzię, a dzidzia za miesiąc będzie miałą pół roku, a moja się zaraz urodzi

Do góry