reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mam nadzieję, ze jednak nie, po pierwsze mam cykora, po drugie atak zimy.
To tak jak ja :zawstydzona/y:, dzisiaj pierwsza noc bez tabletek i mam obawy, zobaczymy co bedzie :baffled:

Niestety Ania jeszcze w szpitalu, bo Maluszka naświetlają. miał mieć dziś robiony posiew i usg, ale w końcu nie zrobili i chyba dopiero jutro będą robić, jak będe wiedziałą cos więcej to napiszę.
Pozdrowienia dla Ani, no i niech szybko wraca z maluszkiem do domu.

Anoli, dobra Ciebie przepuszczę, ale pod warunkiem ze za mnie urodzisz, bo mam stracha co raz wiekszego :baffled:

reklama
No to zycze dobrej nocki,sobie tez bo nie chce jeszcze rodzic, nie mam siły, moze mały zrozumie ze mamusia chora i poczeka :baffled:

Miłych snów.

Agacia - ty tak nie cwaniaczkuj, każda musi swoje odrobić na porodówce, nie ma letko, hehehe. Jak będziesz grzeczna, to może szybko pójdzie, hihihi.

anoli - a co za różnica, czy wiesz ile cm ma szyjka, ta długość to nic nie daje czasem wystarczy kilka godzin i po szyjce, a czasem trzeba się całymi dniami męczyć... A Danusia już w domku jak się dowiedziałąm, straszliwie się cieszę.

Misiówka pewnie masz racje przeciez TO badanie nie jest przyjemne, moze to lepiej ze nie musze skrobac sie na fotel co dwa tygodnie:dry:

Agacia nie ma takiej opcji, szkoda ze nie mozna zmierzyc wielkości strachu, bo pewnie okazałoby sie ze ja boje sie bardziej i to ty musiałabys rodzić za mnie;-):-D

Owocnej nocki mamuśki:-D

reklama
Do góry