reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Lilianko z Ciebie taka laska że nawet w worku po ziemiakach byłoby Ci ślicznieDarunniuwszystko byłoby ok ale ja mam dylemat w co się ubrac
a u kosmetyczki zrobilam tylko paznokcie - tez bym chciala complex zabiegów u kosmetyczki
( nie mam na to kasy)

:-)
Jasne, że tak !!!
Moj kochany mąż zamiast współczuć mi, ze ostatnio zdrowie mi szwankuje to wiecie co mi powiedział - zono dieta wyjdzie Ci na dobre ( nawiązał do tego, że powinnam w koncu schudnąc) miły prawda???
Powaaznie nie mam zadnych fajnych ciuszków wyjsciowych
do soboty mam czas cos wymyslec...

Moj kochany mąż zamiast współczuć mi, ze ostatnio zdrowie mi szwankuje to wiecie co mi powiedział - zono dieta wyjdzie Ci na dobre ( nawiązał do tego, że powinnam w koncu schudnąc) miły prawda???
Powaaznie nie mam zadnych fajnych ciuszków wyjsciowych

My dziś byliśmy na szczepieniu. Mały waży tylko 6800 gram, to malutko w porównaniu z innymi czerwcowymi bobaskami.
Trochę się wkurzyłam, bo o wszystko trzeba się upominać samemu. Ostatnio jak byliśmy lekarka dała nam recepte na mleko, ale bez zniżki, jak dziś upomiałam się żeby recepta była ze zniżką to nie była zbyt zachwycona.
Mój Antoś starszy od Arturka dwa tygodnie i waży 7 500 więc Arturek nie jest jakiś malutkiu.
My receptę na Nutramigen też mamy z literką P
Ja mam jedną fajną bluzeczkę - mogę pozyczyć jak chcesz.?
Powaaznie nie mam zadnych fajnych ciuszków wyjsciowychdo soboty mam czas cos wymyslec...
Magdziarko Kochana bardzo dziekuje - tylko jest problem - Ty wazysz 47 kg a ja o 13 wiecej
hihi czyli mała będzie ...
Moja lekarka tez wpisuje literkę P na recepcie przy Nutramigenie - nie robil problemów !!!
Patyk zmien lekarza - jakas dziwaczka z tej baby

Moja lekarka tez wpisuje literkę P na recepcie przy Nutramigenie - nie robil problemów !!!
Patyk zmien lekarza - jakas dziwaczka z tej baby

U nas jest identycznie. Idę kąpać małego.Ja tez chyba zmienię lekarza ale Weronice bo mnie wkurzają. Dziś po raz kolejny dzwoniłam żeby wyciągnąć numerek i mi babka powiedziała że już nie ma a dzwoniłam z 15 minut i ciągle było zajęte.
magdalenkakol
Fan(ka)
My tez na recepcie na nutra mamy P i bez zadnego problemu smaa mi jak wypisywala to stwierdzila ze teraz mnie mleczko taniejn wyniesie bo na znizke > wczesniej kupwalam Enfamil .
Aa nie wiem czy wiecie ale nutra w aptekach Kwiaty Polskie kosztuje 9 zl a nie 13.
Lilianko ty masz 60kg ? ciekawe gdzie?
Aa nie wiem czy wiecie ale nutra w aptekach Kwiaty Polskie kosztuje 9 zl a nie 13.
Lilianko ty masz 60kg ? ciekawe gdzie?
reklama
Podziel się: