dzwoneczka
Fanka BB :)
ewelinac-d idz do szybkie menu i edytuj sygnature potem wklej w duze okienko swoj suwaczek i nacisnij podglad sygnatury
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny.Ja mam termin na 12 grudnia,już nie mogę się doczekać gdy przytule moja niunie,ale boje się troche porodu.Mam pytanie bo od paru dni odczówam straszny ból kręgosłupa a raczej bardziej po prawej stronie jak by biodro prawie nie mogę stanąć na noge czy to może być spowodowane tym że ciężar akurat uciska mi prawą strone?
Pewnie tak,bo to tylko jeszcze 2 tygodnieWitaj...Ja tez coś podobnego odczuwam i ból promienieje w kierunku pośladka i też tylko prawa strona mnie rwie...heh może oznaka zbliżającego się porodu
Pytia ale ślicznulka z tej Twojej HaniJeju ja też już chcę mieć swoje Maleństwo
![]()
Marzycielko, normalne ale chyba tylko u maluszków dokarmianych butelką ... noworodek karmiony piersią powinien jeszcze robic kupke o konsystencji i wyglądzie jajecznicy...moje córki owszem miały zatwardzenie ale dopiero wtedy kiedy zaczęłam im podawać inne rzeczy niz pierś...wtedy najlepszym okazywał sie zwykły glicerynowy czopek, wcześniej przecięty na dwoje i masaz brzuszka...delikatne uciskanie kolankami...
Tak dziewczynka i będzie Weronikaee to juz mozesz smialo rodzic kochana:-):-) a znasz plec dzidzi i czy macie juz wybrane imie?
Mamuski ja tez sie dołączam mam cos takiego od okolo 2 tygodni...wczesniej myslałam,ze sobie cos nadwyrężyłam,ale ten bol nie ustaje i sie nasila w zaleznosci od tego ile chodze.... jejku jak dobrze,ze ni tylko ja to mam....bo juz myslalam,ze cos mi tam uciska.....Witaj...Ja tez coś podobnego odczuwam i ból promienieje w kierunku pośladka i też tylko prawa strona mnie rwie...heh może oznaka zbliżającego się porodu
![]()