E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

,beata........to sie ze mnie posmialas ale ja na prawde nie bardzo wiedzialam o co chodzi teraz tyle jest rzeczy;-)
mam nadzieje ze z olki oczkiem jednak bedzie ok i moze uda sie bez operacji
dzieki za odpowiedz odnosnie opiekunki , na pewno sie jeszcze bede pytac
może będzie dobrze
Anineczko fajne kapcie miałąm takie juz dla Oli ale barzdiiej jako atrapkiA wiecie jeszcze w czym chodzą moje bąble ?
O w tym:
kapcie skarpetokapcie H&M Snoopi (446162629) - Aukcje internetowe Allegro
Beatko jazdy w porządku.Nawet ostatnio wybrnełam z dośc niebezpiecznej sytuacji.Mój instruktor pękał z dumy
A co do instruktora to młody chłopak (23 lata) i ostatnio musiałam go ustawic do pionu bo mi odwołał dwie jazdy
No i za dużo stanowczo gadam z nim jak jeźdze
Ale do świąt powinnam zdac na prawko ;-)
Ale jutro znowu jadę zwiedzac Leszno na 3 godzinki.A po tym sruuu do teściów i do mężusia![]()

Mirka widzę, że już wszystko wiesz; Tymonu chodzi w takich, jak wkleiła Anineczka, te z klamerką - rzepy u nas odpadają, bo Gamoń szybko sobie z nimi radzi. takie skarpety z podeszwą też używaliśmy , ale bardziej do wózka, jak jeszcze nie chodził. Czasem chodzi tez w skarpetach tego typu:dziewczyn co ma cie na mysli przez kapcie ?
). Jakby wynik był zły, to musielibysmy rozpocząć kurację antybiotykową.
, ale w koncu wszystko dobrze, mamy dalej cwiczyc i dostalismy skierowanie do audiologa zeby zbadal czy wszystko dobrze ze sluchem- chodzi o te wysokie dzwieki, bo to nas troszke niepokoi ze tak zle na nie reaguje.oj widze ze cos leniwy dzis dzien byl:-)
mi tez dzisiaj jakos wszystko powoli lecialo, najpierw wizyta u neurolog czekalismy dwie godziny takie opoznienie bylo, ale w koncu wszystko dobrze, mamy dalej cwiczyc i dostalismy skierowanie do audiologa zeby zbadal czy wszystko dobrze ze sluchem- chodzi o te wysokie dzwieki, bo to nas troszke niepokoi ze tak zle na nie reaguje.
Ide spac, padam juz dzies. Dobranocka;-)
.

Jolie, ja wyprowadziłam się do S. do Holandii. Ale pogoda dzisiaj do bani.. szaro, buro i ponuro... z tym, ze ciepło:-)
Współczuję Ci takich gamoni w klasie. Podziwiam nauczycieli w tych czasach, jak Wy sobie dajecie radę z takimi oszołomami?
Chustujesz jeszcze Tymka? Ja dzisiaj wyszłam z Ingą na spacer w chuście na try godziny myślałam, że do domu nie dojdę. Muszę sobie znaleźć jakiś inny sposób chustowania, bo na tym starym daleko nie ujadę;-)
ale jak teraz Tym jest chory, to nosiłam Go troszkę po domu w chuście, co nie jest normalne, bo On po domu nie lubi. Co do innego wiązania, to możecie zacząć już nosić się na plecach, bo Inga ju do tego dorosa. Ja jeszcze nie próbowałam na plecach, a z przodu nam dobrze. A chcę się jeszcze nauczyć wiązania na biodrze. Jakby co masz instrukcje do różnych wiązań?

a ja se pospałam do 8.00

bo przez godzinę zajęła sie zabawkami

i ładnie się nim Hania opiekuje

;-)
współczuję
Trzymam kciuki żeby z wynikami jednak było wsio ok i niepotrzebna była u Tymka kuracja antybiotykowa

Amanda ma takie jak te granatowe tylko że koloru czerwonego

a maj to ładny miesiąc no i nie trza męczyć się w wielkiej zimowej kurtce lub pocić się w upały taskając przed sobą dość pokaźny brzuszek