reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielka, mam nadzieję, że u mnie też wszystko się dobrze potoczy, no bo maleńka się rusza ładnie, nawet w tej chwili, serduszko ładnie bije i szykuje się do wyjścia, schodzi ładnie w dół i przybiera odpowiednią wzorcową pozycję, więc mam nadzieję, że będzie ok.

Na pewno będzie wszystko dobrze:-)

Dziewczyny właśnie odeszły mi wody-chyba pół pokoju zalałam :-) Jadę na porodówkę, trzymajcie kciuki!!!!!!

pati SUPEROWE wieści!!!
Trzymam kciuki:-)

A moja Oliwka dzisiaj taką kupkę walnęła haha :-)
I od paru godzin sssie cyca co jakiś czas :szok::-D
Zobaczymy jak to będzie:-)

Dzisiaj mam o niebo lepszy humorek i spać mi się nie chce ale musze odpocząć w końcu kiedyś:-)
Koleżanka się śmieje , że teraz to odpoczniemy jak Nasze dzieci na studia pójdą:-D:-D

reklama
Czesc dziewczyny :))

U mnie po staremu , prawdopodobnie dotrwam do terminu cesarki w ten piatek bo nic wczesniejszego sie nie zapowiada:tak:Gratuluje wszystkim swiezym mamusiom...SUPER!!!:-)
Lekarze wlasnie stwierdzili u mnie za maly poziom zelaza we krwi....na kilka dni przed cesarka:crazy: i kaza brac zeby mnie transfuzja ominela (tak mi powiedzieli na kilka dni przed cesarka, jakbym i tak malo miala nerwow:baffled:).

Misiowka , dziekuje za pamiec o coreczce, juz Victorka wychodzi z anginy, takze przynajmniej w tym temacie dobrze. A poza tym to wygladasz szalowo, autentycznie szalowo.i nie mowie tu tylko o wlosach:tak::-pAz mnie naszlo zeby sie jakos podrasowac:-D

Do góry