reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj widze ze nie tylko ja nie moge spac ...
maz wstawajac do pracy o 3.15 biedaczek po ciemku nie chcial mnie budzic i zaliczyl niezla glebe o moje ciapki ale sie wystraszylammmmmmmm ...:szok: bosheeee nie moge juz wogole usnac :-(
dzis ide po wyniki badan mam nadzieje ze bedzie wszytko ok...

reklama
Dzien Dobry wczesnym rankiem:))))

No widzisz Landryneczko nie tylko Ty nie mozesz spac...u mnie pol nocy chomik napitalal po sypialni - jakby mial za malo miejsca gdzie indziej, o 2 kazalam mezowi go zlapac i wychrzanic, bo byl chyba juz wszedzie!!! Jakby sie amfetaminy nazarl!!

A ja na dzis mam termin i jak do tej pory to cisza, wiec chyba dolacze do klubu przenoszonych, mam wizyte w szpitalu ok 10 i skan, bo mlody to spory chlopak, i mysla sobie, ze moze jednak u mnie cesarka - co przyznam szczerze srednio mnie cieszy...i tak pomyslalm, ze bede npierac na normalny porod - oczywiscie zobaczymy jak duzy jest ten maly i wezme znieczulenie, zeby nie skonczylo sie na jakims traumatycznym przezyciu i deklaracji "nigdy wiecej"!! No i z tej rowniez okazji od 5 tak sie paletam miedzy kuchnia a pokojem...heh. Chyba sie poprostu stresuje, ale zobaczymy co mi powiedza...choc jak znam ten kraj, to mi zabukuja wywolanie za 2 tygodnie!!:crazy:

Dagulla, Blizniaki GRATULACJE!!!!
Patrysia i wykrakalas:)))) DAJ ZNAC JAK NAJSZYBCIEJ CO I JAK!!! I TRZYMAM KCIUKI porodowke to juz obejrzysz w reality:))))))

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny i trzymjcie kciuki, za dzisiejsza wizyte, bo ide bojowo nastawiona!!!

Anka POWODZENIA W SZTURMIE NA SZPITAL - DAJ ZNAC JAK NAJSZYBCIEJ CO I JAK!!

to sie dziewczyna uwinęła :) hihih
PATRYSIA OGROMNE GRATULACJE I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU Z MAŁYM SZKRABEM :)))))
Ja już po śniadanku,leże sobie w łóżeczku i dzis nie wstaje :p dopiero później bo mam wizyte....ciekawe co powie na wyniki z tym krzepnięciem krwi no i cholera....ja wredna nie jestem i gosci wyganiać nie lubie ale temu maluchowi próbuje dac do zrozumienia żeby już sobie wyszedł bo rodzice czekają :))))

Witajcie Mamuski!
Tak miałam nadzieję że coś zacznie się cos dziać i d.....
Renia to trzymam kciuki żeby Cie jednak ruszyło...
Marzycielka super wieści i brawo dla Oliwki.... no to załapała cyca....oby tak dalej...
Dzwoneczka to witaj w klubie....no to jest nas trzy.....

Patrycja
...Ty szczęściaro......GRATULACJE!!!

A ja jade szturmować szpital trzymajcie za mnie kciuki.....tak właściwie to bym chciała żeby mnie dzis pocięli....ale zobaczymy....

Patrysia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam informacje od Dagulli:

"Kacperek urodzony 1.12.2008 o godz.19.30 waga 3260g dlugi 55cm pijawka mala haha ale jest bardzo spokojniutki jutro po 19 wychodzimy pozdrawiam :) "

Witam!!!
A ja dzisiaj taka zmęczona jestem prawie wcale nie spałam w nocy i sama nie wiem czemu chyba mnie jakieś doły łapią
patrysia gratulacje i wracaj szybciutko
dagula tobie też gratulki przesyłam
dziewczyny już rozpakowane peślijcie nam fluidki my też chcemy już mieć to za sobą

Marzycielka super wieści i brawo dla Oliwki.... no to załapała cyca....oby tak dalej...

A ja jade szturmować szpital trzymajcie za mnie kciuki.....tak właściwie to bym chciała żeby mnie dzis pocięli....ale zobaczymy....

No jak Mała chce to potrafi :-)

Trzymam za Was kciuki:-)

Patrysia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam informacje od Dagulli:

"Kacperek urodzony 1.12.2008 o godz.19.30 waga 3260g dlugi 55cm pijawka mala haha ale jest bardzo spokojniutki jutro po 19 wychodzimy pozdrawiam :) "

No to super wieści :-)

Witam!!!

dziewczyny już rozpakowane peślijcie nam fluidki my też chcemy już mieć to za sobą

Multum fluidków przesyłam dla Ciebie :-)

A my już na nogach od 7 rano ;-)
Wczoraj Mała taką kupkę walnęła , że aż się ucieszyłam :-)
Humorek mi chyba wraca tylko jest jedna sprawa nie MAM OCHOTY JEŚĆ i nic mi nie smakuje...Muszę w siebie wmuszać jedzonko aż się moja rodzinka martwi...

Jeśli nie urodzę do środy, to mam się zgłosić do lekarza w czwartek. Mój ginekolog twierdzi,że mam już krótką szyjkę ok. 7 mm i rozwarcie na palec, a do rozpoczęcia porodu brakuje tylko skurczy... Oczywiście szpital, w którym miałam rodzić jest jeszcze zamknięty z powodu pożaru, więc zdecydowaliśmy sie na poród w innym (tygrysku, chyba będę rodzić w Koperniku). Jutro jedziemy do szpitala dowiedzieć się co i jak-no chyba że urodzę w nocy, bo bardzo boli mnie podbrzusze:-)

Patrysiu ogromne gratulacje, a jednak lekarz pomogl w przyjsciu Olusia na Swiat:tak::tak::tak::tak: tylko szpitala obejrec nie zdazylas ale wierze ze bylo ok:tak::tak:

Dagulla gratulacje dla mamusi grudniowej :tak:

dzieciaczki czekaly w brzuszkach az nastanie grudzien:-D:-D:-D

A tak wogule to witam was kochane brzuchatki:tak::tak: ja wlasnie szamam sniadanko i zaraz ide sie szykowac do lekarza:tak::tak: i zobaczymy czy ten Filipek to nadal taki uparciuch i glowa do gory czy moze sie odwrocil:tak::tak: powiem wam ze chyba sie juz nastawilam ze bedzie cesarka wiec juz mi obojetnie chyba jak sobie lezy :tak::tak: skoro jemu wygodnie glowa do gory to niech tak bedzie:-D:-D:-D

reklama
Do góry