Dziendobry kochane 
Smutna ps bardzo mi przykro glowka do gory uda sie za nastepnym podejsciem mam nadzieje trzymam kciuki choc wiem ze to fajnie sie mowi ale jak przychodzi @ to wcale nie jest wesolo tez tak mam
W kropeczka dzis popracuje nad suwaczkiem mam nadzieje ze w koncu wyjdzie;-)
A sara wiem że jest sliczna ale tez strasznie rozrabia jak to mala psina
Katastrofaxxx marsz do szpitala lekarze nie moga az tak bagatelizowac stanu zdrowia pacjeta to nie do pomyslenia a jak nie to do samolotu i szybciutko przylatuj do polski tu napewno sie toba zajma
ja dzis badalam sobie znow tempke i utzrymuje sie na 37.1 takze jestem pelna nadzieji pozatym jadlam wczoraj pizze nie wspominajac ze wczoraj to pochlonelabym wszystko co tylko by w lodowce bylo
a po pizzy wieczorem nie moglam spac bo mie brzuszek bolal i bylo mi zle takze same dobre wiadomosci:-)

Smutna ps bardzo mi przykro glowka do gory uda sie za nastepnym podejsciem mam nadzieje trzymam kciuki choc wiem ze to fajnie sie mowi ale jak przychodzi @ to wcale nie jest wesolo tez tak mam
W kropeczka dzis popracuje nad suwaczkiem mam nadzieje ze w koncu wyjdzie;-)
A sara wiem że jest sliczna ale tez strasznie rozrabia jak to mala psina

Katastrofaxxx marsz do szpitala lekarze nie moga az tak bagatelizowac stanu zdrowia pacjeta to nie do pomyslenia a jak nie to do samolotu i szybciutko przylatuj do polski tu napewno sie toba zajma

ja dzis badalam sobie znow tempke i utzrymuje sie na 37.1 takze jestem pelna nadzieji pozatym jadlam wczoraj pizze nie wspominajac ze wczoraj to pochlonelabym wszystko co tylko by w lodowce bylo
a po pizzy wieczorem nie moglam spac bo mie brzuszek bolal i bylo mi zle takze same dobre wiadomosci:-)
Nie wiem kto na jakis etapie jest. Poprawie sie
Obiecuje
no ale zawszeto jakies pocieszenie ja probuje sie dopatrywac wszystkiego ale moze sie okazac ze to sa objawy przed okresem bolace piersi apetyt to nie koniecznie musi byc cioaza takze kochana nie jestes sama ciekawska ja tez jutro robie nie czekam do poniedzialku bo nie wytrzymam nie jestem taka cierpliwa
i tez musze czekac niestety.
Dzis 36dc ostatnio 29.