K 

Kinga85
Gość
dzisiaj powinnam...Oj piastki to juz mnie naprawde bola kochane
Kinga a kiedy masz dostac @??
poczekamy zobaczymy.
Buzka*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dzisiaj powinnam...Oj piastki to juz mnie naprawde bola kochane
Kinga a kiedy masz dostac @??

Przyjeżdża moja mama i za chwilę przyjdą rodzice P.
 Przyjeżdża moja mama i za chwilę przyjdą rodzice P. Potem koleżanka i tak nam minie dzień
 Potem koleżanka i tak nam minie dzień
 mam nadzieje że to moja fasoleczka
 mam nadzieje że to moja fasoleczka
 ..
.. Tym wiecej jak docztalismy te info
Tym wiecej jak docztalismy te info

...no u mnie podobnie co do przytulanek to były i przed owulka i centralnie w dniu..nawet po przytulankach zaraz zrobiłam test owulki..i wyszedł pozytywny..wiec moemnt wyłapany. Na drugi dzien juz nic nie było.-negatywny.
...no u mnie podobnie co do przytulanek to były i przed owulka i centralnie w dniu..nawet po przytulankach zaraz zrobiłam test owulki..i wyszedł pozytywny..wiec moemnt wyłapany. Na drugi dzien juz nic nie było.-negatywny.

zaraz moze zrobie jakies fotki i wkleje zaby bylo wam latwiej,moze jakies pomysly:-)
 zaraz moze zrobie jakies fotki i wkleje zaby bylo wam latwiej,moze jakies pomysly:-)pierwszą ciążą pochwalilam się bardzo szybciutko, zaraz po teście : mężowi wręczyłam malutkie niebieskie buciki, a rodzicom w małej drewnianej ramce dałam zdjęcie dzieciatka wyciete z gazety i słowa nie były potrzebne ......... mieliśmy wtedy rodzinne spotkanko tzn, my, moi rodzice i teściowie i rodzice dowiedzieli sie w tym samym czasie .......
o drugiej ciąży pewnie tez poinformuje w podobny sposób...... moja siotra dała rodzicom smoczek na tasiemce .......
Ja nie wiem czy wytrzymalabym do Swiat:-)Ale jak bym wytrzymala to zrobilabym to przed kolacja wigilijna albo po...nie wiem.Ale znajac siebie powiedzialabym predzej

?
?