w.kropeczka u mnie wszystko po staremu. 4 gru mialam tutaj swoja pierwsza wizyte u lekarza. U mnie to juz koniec 7 tyg a planowany termin porodu 19 lipiec:-) . I wszystko byloby ok gdyby nie te ciage mdlosci az boje sie pomyslec ze w swieta nici z jedzenia. Moja dzidzia jest jak widac bardzo wybredna i zlosliwa bo meczy mamusie
 az boje sie pomyslec ze w swieta nici z jedzenia. Moja dzidzia jest jak widac bardzo wybredna i zlosliwa bo meczy mamusie ale ja jej oddam;-)
 ale ja jej oddam;-) jak tylko przyjdzie na swiat. A do kraju jade juz w ten wtorek
 jak tylko przyjdzie na swiat. A do kraju jade juz w ten wtorek 10 mam wizyte u mojego gina wiec bede mogla juz posluchac serduszka mojej fasolinki
 10 mam wizyte u mojego gina wiec bede mogla juz posluchac serduszka mojej fasolinki ciekawe jakie to uczucie
 ciekawe jakie to uczucie

A swoja droga czy nasza droga kolezanka ADOLFINKA zapomniala juz o nas?

az boje sie pomyslec ze w swieta nici z jedzenia. Moja dzidzia jest jak widac bardzo wybredna i zlosliwa bo meczy mamusie
 az boje sie pomyslec ze w swieta nici z jedzenia. Moja dzidzia jest jak widac bardzo wybredna i zlosliwa bo meczy mamusie ale ja jej oddam;-)
 ale ja jej oddam;-) jak tylko przyjdzie na swiat. A do kraju jade juz w ten wtorek
 jak tylko przyjdzie na swiat. A do kraju jade juz w ten wtorek 10 mam wizyte u mojego gina wiec bede mogla juz posluchac serduszka mojej fasolinki
 10 mam wizyte u mojego gina wiec bede mogla juz posluchac serduszka mojej fasolinki ciekawe jakie to uczucie
 ciekawe jakie to uczucie
A swoja droga czy nasza droga kolezanka ADOLFINKA zapomniala juz o nas?

:-)
:-) 
  okropne
 okropne 

pomysl moze o takiej intensywnej brzoskwini a z bardziej ciemnych moze fiolety ale uwazaj zeby chlodny nie wyszedl lepiej zeby ciutek w roz wpadal!
 pomysl moze o takiej intensywnej brzoskwini a z bardziej ciemnych moze fiolety ale uwazaj zeby chlodny nie wyszedl lepiej zeby ciutek w roz wpadal!  :-( poszłam do łazienki zrobić siku i troszke mi poleciało krwi. Czy to @ ??? W podbrzuszu co chwila mnie ciągnie, nie boli. nie wiem co myśleć ale podłamałam sie strasznie :-(
:-( poszłam do łazienki zrobić siku i troszke mi poleciało krwi. Czy to @ ??? W podbrzuszu co chwila mnie ciągnie, nie boli. nie wiem co myśleć ale podłamałam sie strasznie :-( 

i zastanawiam sięczy może twoja ginka mówiłą ci jaka może być tego przyczyna, wiem że każda kobieta jest inna ale zapytać można.
 i zastanawiam sięczy może twoja ginka mówiłą ci jaka może być tego przyczyna, wiem że każda kobieta jest inna ale zapytać można.