reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Witajcie nie chciałam zapeszać teraz już mogę sie pochwalić wczoraj wylicytowałam ten wózek w sumie dla mnie się cena liczyła szukałam czegoś do 600 zł i udało mi się wózek jest oczywiście nowy.
Jest to model balerina babyaktiv

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 40
Witajcie nie chciałam zapeszać teraz już mogę sie pochwalić wczoraj wylicytowałam ten wózek w sumie dla mnie się cena liczyła szukałam czegoś do 600 zł i udało mi się wózek jest oczywiście nowy.
Jest to model balerina babyaktiv

super, wygląda na bardzo fajny. Gratuluję wygranej aukcji :)

a do mnie mój wózeczek przyjedzie w czwartek bądź w piątek, już się nie mogę doczekać

Nawet śniło mi się, że mała się urodziła a my na wózek czekaliśmy i nie mieliśmy jak małej wozić ;)

b74c283624d83144.jpg

carolin jak juz przyjdzie to zdaj relacje koniecznie :-)

ja go już oglądałam 15 razy w sklepie :) nawet mój mąż nim powoził ;) hihihi
lekko się prowadzi wygląda na dość solidny i spełniał wszystkie nasze oczekiwania, tylko zdecydowaliśmy się na nosidełko/fotelik Maxi Cosi a standardowe. Nosidełko/fotelik już stoi i czeka na wózek i małą do kompletu :)
właśnie zauważyłam, ze mój suwaczek pokazuje 99 dni :) to tylko już dwie cyferki :)

reklama
Do góry