reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Martuska bardzo mi przykro ale nie mart sie przyjdzie czas na wymarzonego dzidziusia. Czy Ty przypadkiem dzisiaj nie podbiegalas do autobusu na Merlin? ;-)

Asia Nicola ja mam starszego troszke synka ale chetnie sie spotkam.

salome80 to super a ty mieszkasz gdzies na merlin?? ja mieszkam na merlin park ja jak rano nic nie zalatwiam to juz od rana jestem wolna moje maluchy ide spac o 12.00 raczej tak po spaniu najbardziej by mi pasowalo potem nic nie robie tylko maluchy mamusia na pelny etat:-)pozdrawiam​

salome80 to super a ty mieszkasz gdzies na merlin?? ja mieszkam na merlin park ja jak rano nic nie zalatwiam to juz od rana jestem wolna moje maluchy ide spac o 12.00 raczej tak po spaniu najbardziej by mi pasowalo potem nic nie robie tylko maluchy mamusia na pelny etat:-)pozdrawiam​
Hej ja tez mieszkam na merlin park,a dokładnie na lios an uisce zapraszam dziemczyny na kawke:tak::-) jak jestem od srody do piatku w domu .zapraszam

marta bardzo mi przykro..takie rozczarowanie!!!Ciezko uwierzyc jak lekarz mogl sie tak pomylic!!Niewiarygodne!Ale teraz pewnie juz tak sie nastawilas na drugiego dzidziusia, ze pewnie niebawem naprawde bedziesz w ciazy :-D Nosek do gory!

A my juz powoli szykujemy sie do Swiat, lista zakupow zrobiona.
Jutro znowu jedziemy do busy bee.

Asia nicola ja mieszkam troszke powyzej bo na Roscam. Marte widzialam z okna autobusu :-)Mi najbardziej pasuja wszystkie poniedzialki wtorki i srody. Wiec mozemy sie spotkac w ktorys z tych dni. Gdzie Ty chcialabys sie spotkac? Ja zapraszam do mnie, moge tez przyjchac do Ciebie, mozemy gdzies na miescie a moze razem odwiedzimy Marte?

Marta ja nie mieszkam na Merlin ale widzialam Cie z okna autobusu. Dziekujemy za zaproszenie, Moze cos wykombinujemy ;-)Teraz nie powinnas sie smutac.

Larcia widze ze Ci spodobalo w Busy Bees :-) My tez juz przygotowujemy sie do swiat. Jakie potrawy serwujesz? :-)

reklama
Larcia widze, że Busy Bee przypadło wam do gustu :-)

Witam z Polski!!!

Jesteśmy w domku, podróz spokojna, bez problemów, luz w samolocie

Rodzice przywitali nas pysznym obiadkiem :-)
Niestety mój M sie rozchorował i prosto z lotniska pojechaliśmy do lekarza, bierze antybiotyk, biedaczek i śpi cały czas, a ja z tego jego ciągłego kichania, to tez mam już katar

Dom zaniedbany i zakurzony, musiałam pół godziny szorować łazienke, żeby w ogole móc z niej skorzystać, ale nie ma sie co dziwić ostatnio bylismy tu 4 m-ce temu

Do góry