reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

tak, przypadlo nam do gustu, a raczej mojej corci. Fajnie, bo moze sie wyszalec, wybiegac, a ma mnooooooostwo energii w sobie.

salome w tym roku bedziemy sami w 3, wiec duzo nie bede gotowac. Napewno bedzie smazony karp, kapusta z grzybami, pierogi,krokiety,barszcz z uszkami, z 2 salatki, sledzie w czyms i jakies ciacho. A na drugi dzien upieczemy szynke.

reklama
Hej dziewczyna mam na imie Kasia mieszkam z rodzina od 3lat w irlandi.Zycze wam wesołych świąt i szalonego sylwestra.Ja jestem bardzo szczęsliwa bo własnie w sobote ruszamy do Polski na 3tyg autem troche sie boje bo jestem w ciąży ale damy rade rok nie byłam w polsce tensknie już bardzo.Pozdrawiam :-)

Witaj Emili i napisz po powrocie jak było, bo ja sie samochodem wybieram w lecie z dwoma moimi maluchami:)))

Larcia - u Was w Wigilię je się ciasto i sałatki?

ja tez mieszkam koło merlin park:)
i z checia sie przyłaczymy do was:)tylko piszcie gdzie i o której:)
od nas babcia juz wyjechala ale za tydzien bedzie druga na swieta strasznie sie cieesze bo ostatnie dwa lata spedzilismy bez rodziny tylko znajomi ale w tym roku mam nadzieje ze bedzie super:)
Życzymy wam wszystkim spokojnych i zdrowych swiat:)
pozdro

Marta jesli to aktualne to chetnie skorzystamy z zaproszenia w poniedzialek o 14. ok?

Asia nicola bedziesz tez w poniedzialek/

kamcia super masz ze masz w tym roku tak rodzinnie :-)

Didi wracaj szybciutko

Moniadan weslych swiat i duzo zdrowka dla Sz

Larcia my tez tylko w trojke bedziemy na swieta i robie bardzo podobne menu :-) tez zajadamy ciasta i salatki ;-)

reklama
Do góry