reklama
Czarna, Kate - ja właśnie kupiłam tej firmy chustę kółkoaw, lecz niestety Szymek za nic nie chce w niej sedziec... najbardziej lubi jak się go nosi na ramieniu... ale polecam Wam tą firmę, dlatego, że do 30 dni można zwrócić !! i ja niestety muszę tak zrobić... i ja i M próbowaliśmy go wsadzić, nosić, ale za nic nie chce ...
no własnie Aniaaa to mnie przekonało ze mozna zwrocic ale jeszcze sie zasta nawiam nad tym Firmowe nosidełko BABY- NEO świąteczna PROMOCJA (498799717) - Aukcje internetowe Allegro Kaka jeszcze dzis dam ci znac
Magdziunia i Blondii maja wiec moze sie wy powiedza???

Magdziunia i Blondii maja wiec moze sie wy powiedza???
Czarna, Kate - ja właśnie kupiłam tej firmy chustę kółkoaw, lecz niestety Szymek za nic nie chce w niej sedziec... najbardziej lubi jak się go nosi na ramieniu... ale polecam Wam tą firmę, dlatego, że do 30 dni można zwrócić !! i ja niestety muszę tak zrobić... i ja i M próbowaliśmy go wsadzić, nosić, ale za nic nie chce ...
szkoda...
by jeszcze chusty nie mamy, ale i tak ortopeda nasz kazał się wstrzymać z noszeniem do kolejnej wizyty i usg (on akurat jest przeciwnikiem chust i nosidełek)
za to dziś doszło body z napisem! fajniutkie jest - zamówiłam na roz. 62, ale chyba trochę za duże będzie jeszcze na święta
kate skorzystałam z twojego linka ale zamawiałam 68, bo mi zaczyna mały z 62 wyrastać, ile czekałaś na przesyłke
ekspresowo - w śr wieczorem kupiłam, w pt wysłali, a dziś dostałam! to 62 jest spor jakieś dla mnie... a jaki napis wzięłaś?
magdziunia
Październikowa Mama'08
Co do nosidełka to polecam naprawdę.
Zastanawiałam się też nad chustą, ale jakoś tak dziecko w kłębek zwinięte a tu siedzi sobie wygodnie.
Zastanawiałam się też nad chustą, ale jakoś tak dziecko w kłębek zwinięte a tu siedzi sobie wygodnie.
reklama
blond_20
Czarownica
a ja wlasnie kombinowalam z nosidelkiem i za nic w swiecie nie umiem tego zrobic tak zeby lezal
cala rodzina myslala i nic...wsadzilismy go pionowo ale tak moze byc od 3 miesiaca.darl sie jak cholera wiec go wyjelismy bo jeszcze jest za maly.
a moj maly terrorysta nosi juz 68
wczoraj musialam kolejna czesc ciuchow spakowac bo juz za male sa.jakos szybko on rosnie,tyle ze startowal z 60 to dlatego moze mi sie tak wydaje.
cala rodzina myslala i nic...wsadzilismy go pionowo ale tak moze byc od 3 miesiaca.darl sie jak cholera wiec go wyjelismy bo jeszcze jest za maly.a moj maly terrorysta nosi juz 68
wczoraj musialam kolejna czesc ciuchow spakowac bo juz za male sa.jakos szybko on rosnie,tyle ze startowal z 60 to dlatego moze mi sie tak wydaje.
Podziel się: