Czarodziejka
Fanka BB :)
KRoptusia
)) Trzymaj sie babeczko...zobaczysz jak tu z wieczorka do nas przybiegniesz z usmiechem.
BUZIAM...
BUZIAM...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
W styczniu idę do nowego lekarza. Oczywiście prywatnie nie do przychodni, ponieważ, mam wrażenie, że pomimo, że jest tam bardzo dobry doktor, to niestara sie tak bardzo jakby to była wizyta prywatna tzn nie zaleci nic co wychodzi poza NFZ
Wyleczy z chorób, bardzo dobrze prowadzi ciążę i na tym koniec - ponieważ nie może przekroczyć dopuszczalnej liczby punktów NFZ na miesiąc
O co najlepiej pytać lekarza, co najlepiej powinien doradzić, jakie badania biorąc pod uwagę, że staramy się od kwietnia, przez 5 lat brałam anty mam silne objawy napięcia przedmiesiączkowego a teraz dołączył skracający się cykl - trwa już tylko 23dni a wliczając w @ brunatne plamienia ta wredota trwa już 9 dni![]()