Babo - witaj
A ja mam 75D i sie az boje, ze jak zafasolkuje to E bedzie za male![]()
hihihi no to wlasnie tak jest E narazie noooo daje rade
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Babo - witaj
A ja mam 75D i sie az boje, ze jak zafasolkuje to E bedzie za male![]()
bobo witaj wśród nas :-)
ja dziewczynki mam 1.59 cm i ważę 5o kg , moj rozmiar to standardowe 75 B, ale mam nadzieje ze juz niedługo sie powiekszychociaz boje sie co bedzie juz "po" bo moja mama po trzech córach ma malutkie groszeeczki
to chyba A nawet nie jest heheh i moja siostra po pierwszym dziecku tez ma mniejsze niz przed ciązą wiec troche sie obiawiam czy to nie genetyczne :-) heheheh
ja się muszę również zapisać do gina ale jeszcze nie wiem do ktorego bo wczesniej bylam po jednym razie u kilku i nie wiem ktorego wybrac, wszyscy byli wedlug mnie ok ale różnie chodzą opinie.. i nie wiem.ale czekam do 8 dc i ide na monitoring ,, nie ma na co czekac
![]()
bablyss :*** kochana masz racje nie ma co sie poświęcać dla pracy bo i tak na koncu nikt o ciebie nie dba i nie myslijak cie nie szanuja to trzeba wiać i to jak najszybciej! maleństwo które przyjdzie do nas musi miec szczesliwa a nie zestresowana mamusie
![]()
To ty kochana taka drobniusia jestes 159 cm
Mam kolezanke ktora przed ciaza miala 75 A w ciazy 75 C a po ciazy ma 0![]()
heh no to niezle , mam nadzieje ze ja po ciąży zostane przynajmniej przy B:-)
no jestem malutka , zawsze wszedzie prawie bylam najmniejsza hehe juz sie przyzwyczailam ale mój mąż jak z nim wychodze to muszę zakładac buty na obcasie bo mowi ze go oszukalam hihihi bo jak sie pozanlismy chodzilam caly czas na koturnie i myslal ze jestem wieksza a sie okazalo ze bez butow jestem tyciabo on ma 188 cm :-)
niunia27 i dobrze zrobiłaslepiej pracowac sobie z sklepiczku i miec spokuj a nie niby chodzic z podniesioną głową b
o pracuje sie nie wiadomo gdzie a tak naprawde miec jakies pieklo w pracy czy byc poprostu niezadowolonym ;-)
Jeszcze zanim umowa się skończyła powiedziałam, że w takim burdelu i takimi nienorma...... - ładnie mówiąc, osobami nie chcę pracowac, miałam dwie przełożone i jedna z nich podpytywała, czy czasami nie chcę byc w ciaży a tu sie okazało, że druga już była w ciąży i jej nastrój się wszystkim udzielał....
Ach, jedne zaliczają wpadkę i mówią, że nie chcą a inne za tym po nocy oczy wypłakują....
Słyszałam o przypadku z chudnięciem po ciąży, ale żeby tak drastycznie biust zgubić... hmmm... straszneMam kolezanke ktora przed ciaza miala 75 A w ciazy 75 C a po ciazy ma 0![]()