lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Pixella
Ano wlasnie. I pewnie jest tak - i w to jestem sklonna uwierzyc - ze sa nieco zwiekszone szanse na dana plec pod warunkiem ze: czas przytulanek, dieta, kierunek lozko (to z przymrozeniem oka) itd sa jednoczesnie spelnione. Pojedynczo nigdy nie zadzialaja jako gwarancja, a jedynie mozna mowic o wiekszym prawdopodobienstwie i tyle.
Ano wlasnie. I pewnie jest tak - i w to jestem sklonna uwierzyc - ze sa nieco zwiekszone szanse na dana plec pod warunkiem ze: czas przytulanek, dieta, kierunek lozko (to z przymrozeniem oka) itd sa jednoczesnie spelnione. Pojedynczo nigdy nie zadzialaja jako gwarancja, a jedynie mozna mowic o wiekszym prawdopodobienstwie i tyle.
i wyszla I kreska) Mimo , ze okres raczej mam regularny to te objawy sa w tym m-cu jakies troszke inne. Co prawda brzuszek bolal jak na @ ale tylko raz,piersi tez bardzo bolaly. Dzisiaj dostalam lekkie brazowe plamienia(zaraz po tescie) a zawsze mam czerwone na 1,2 dni przed @ a potem przychodzi ta prawdziwa@
. W brzuszku czuje jakby mi cos tam peczniala, ciagle gazy, czasem niedobrze, piersi lekko pobolewaja a zawsze bol przechodzi jak mam dostac(czyli juz powinny mnie nie bolec
). No i z tego rodzi sie caly czas mysl A MOZE JEDNAK TO COS:-). Czy ktoras z was miala moze podobne objawy przed ciaza? Wiem, ze niektore z was maja juz dzieci, wiec moze napiszecie mi jakie wy mialyscie objawy
a i jajniki kłuja ciągle...
i trzeba jakoś przygotować pokój na impreze i przywitanie 2009 roku 

, tak wiem to strasznie dużo, wczesniej chudzinka a teraz pączek, fatalnie sięz tym czuje i jakoś mimo że jem nie dużo to waga stoi w miejscu. Sama nie wiem czy to nie ma związku z czymś co się dzieje w moim organiźmie bo włąśnie mniej więcej od pół roku nie mam owu. Oddychać też czym nie mam bo u mnie z przodu tylko B75 lub 80 zaleźnie od bielizny. Taka grucha ze mnie :-( u góry nic a na dole kaloryfer na brzuchu, dorodne uda i pupa jak u J.Lo ale mój mężczyzna jest zachwycony. To jedno pocieszenie.