reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moja Ola przeziębiona , katarek - nasivin, Eurespal na kaszel ale go wypluwa , z resztą nie ma co się dziwić bo jest strasznie gorzki ( na receptę ) , zależy jaki jest kaszel bo jak mokry to np syrop prawoślazowy albo Ambrosol ( bez recepty) , albo na gardło Tantum verde no i Cebion też nie zaszkodzi - w końcu to witaminka C

u nas Bogna też chora - na katar dostała Mucofluid i Sterimar do nosa - świetna sprawa, z syropów Eurespal i Flegaminę (wersja bez alkoholu, dla dzieci od 6m.z) - kaszel też ma, ale osłuchowo czysta, więc to od kataru - jutro idziemy na kontrolę

Lilianko - współczuję ospy i ciągle trzymam kciuki!!

aaa - mamy w końcu pierwszego zęba :tak::-)

też jestem za spotkaniem :tak:

a w Olsztynie będę w czerwcu na ślubie przyjaciół :-), w Białymstoku już niedługo (bleee - chcę już skończyć te studia); może któraś z was jest z Ostrołęki?

reklama
Iwoszku gratulki dla Bogny. :-) zdrówka życzę. dobrze, że osłuchowo czysto:tak:
Jola napewno z ostrołęki a Snoopy nie pamiętam niestety skąd.

Magdalenakakol jakbyś była w mojej okilicy to również zapraszam. Zresztą zapraszam wszystkich którzy wybierają sie w moje piękne okolice. Teraz wiem, że sporo Was odwiedzało moje tereny:tak::tak:

dziękujemy, dziękujemy!!:-) - tylko tak naprawdę to dopiero wierzchołek góry lodowej :-D;-) (mam nadzieję,że następne będą się wykluwać w mniejszych bólach ;-))

witajcie
Tak Jola z Ostrołęki SNOOPY prawie też a własnie co sie dzieje z nią :dry: już dawno jej nie było u nas :dry::confused::confused:.
A temat spotkania to dobry temat trzeba pomyśleć na wiosne albo na lato było by cieplej :-D .
A nam sie kulig nie udał :zawstydzona/y:
Mikołaj jak zawsze grzeczny czasami zastanawiam sie czy my oby napewno mamy dziecko w domu :-D

reklama
Witajcie. U nas nocka normalna czylio jedzenie o 2 i 5 . Ja jednak mega niewyspana. Snily mi sie bzdury noo i dzisiaj trzeba juz bylo wstac wczeniwj bo corka do szkoly. a tak jeszcze bym z poltorej godzinki pospala Ja dzisiaj do dentysty i pozniej juz caly dzien sie nigdzie nie ruszam noo chyba ze bedzie wzglednie to wyjdziemy na spacerek.

Do góry