agusia04
Czerwcowa mama'08
Daruunia utrata ósemki to pryszcz w porównaniu do tego co przeżywałam przed wizytą. ;-) Odwagi mi momentami brakowało. Ale co tam już mam z górki teraz. Tylko plombki. Ufff. Ho ho ho jaka ja mądra teraz jestem;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie miała z nami wspólnego języka......A ja blokuję jej dostep do zamknietego.
A my dziś po fatalnej bezsennej nocy rano do lekarza niemalrze jak Kubica , wstajemy rano ja małą chcę przebrać a ona cała w wysypce! Co gorsza wyglądało to jak szkarlatyna , ja już serce w gardle. Ale na szczęscie to tylko wirus tzw trzydniówka uffffffff. Mała dostała leki i teraz czekamy aż minie. Ale się strachu najadłam.
Asiowo czyżby już powazne plany odnośnie dzidzi??? super![]()
noo to ciekawe dl;aczego do mnie nie doszlo. Ja przeciez tez w łodzkim mieszkam. Co prawda mamy do siebie jakeis 45 km ale zawsze to łodzkie.U nas zima w łódzkiem jak Trzaa ale nie chce mi się foty robić - jestem dzisiaj taka wymemłana))
![]()