reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

juz zmienilam suwaczek ale juz wiem o co chodzi tylk nie wiem czemu wszytskie tak nie maja:confused: jest napisane wyzej ze zmienil sie sposob wyswietlania sygnaturek i nie moga byc za wysokie:dry: ale najwazniejsze ze mam:tak:
buzka
No no ile suwaczków :-D:-D a nie skracałaś sobie tego z dniami cyklu, ja skróciłam do ostatniego cyklu;-)

Dziewczynki a czy pamiętacie żeby trzymać kciuki za moje pęcherzyki??? ;-)

reklama
No no ile suwaczków :-D:-D a nie skracałaś sobie tego z dniami cyklu, ja skróciłam do ostatniego cyklu;-)

Dziewczynki a czy pamiętacie żeby trzymać kciuki za moje pęcherzyki??? ;-)

Kochana ja oczywiscie trzymam za ciebie kciuki i za pecherzyki:-D:-D
ja jutro dzwonie do mojego gina i sie umawiam na przyszly poniedzialek do gina na monitoring:-) mam nadzieje ze okaze sie ze mam piekne pecherzyki :-)tylko do pekania heheh:-)
wlasnie powiem ci Beatko;-):-)(tez nie wiedzialam ze masz tak na imie ) ze zastanawialam sie jaki cykl wkleic ale juz mi sie raz zdazyl cykl 29 dni, a raz nawet 32 i 34 , ale po zsumowaniu wszystkich cykli z calego roku to wychodzi mi 31 dni i tak najczesciej mam, wiec wole sobie dolozyc niz wiesz jak bedzie mniej zaraz sie nakrece ze nie ma @ a tu na 31 dzien przylezie i bedzie zonk:sorry2: chociaz jak pojde do gina to sie wszystkiego dowiem :):tak:

Witajcie

Tikanis, Katarzynka

Ja mam wade wzroku - 4, 5 ciekawa jestem czy tez podchodze pod cc

Katarzynka

Testy owulacyjne są pomocne jednak czasem moga wprowadzic w błąd..
Miałam dwie kreseczki w 12 dniu cyklu bylam pewna , ze juz za 24 bedzie owulacja
w 14 dc byłam na USG i powiedział mi, ze widac pęcherzyk i ze powinnam miec 15 dc owulacje - czyli test pokazywał mi owulacje 3 dni za wczesnie

Po powrocie od ginekologa zrobilam jeszcze raz test owulacyjny aby zobaczyc wynik i faktycznie wskazywał skok

Nadmieniam , iż w 12 dc mialam dwie kreski w takiej samej grubości, natomiast w 14 dniu kreska testowa była ciemniejsza..

Marzenixx - tez marze o 9 - miesiecznym urlopiku, tym bardziej, ze bardzo nie lubie mojej pracy

Eve - moja mam tez jest panna , wiem o co ci chodzi :) ja nie chcciałabym dzidziusia spod znaku panny i barana

Kinga - trzymam kciuki aby była fasola

Jesli chodzi o płeć chialabym miec synka - imie Adrian, Dawid
Córeczka byłaby Natalia

Jestem 2 - 3 dni przed @ tempka spadła mi dzis z 37,4 na 37.0 , w dodatku jestem zmierzła, ciągle głodna i wyskoczyły mi pryszcze - wszystko wskazuje na to , ze jednak @ sie pojawi

Nie mam za bardzo humorku , w tym tygodniu bedzie szef w biurze, i bedzie duzy stres - nerwowa atmosfera , i jeszcze jak przyjdzie @ to złapie dołka ;(

aaa i jeszcze jakas grzybica chyba sie mi napatoczyła ;(

tyle moich smutków i smuteczków na dziś ;)

Elfa

A jaka jest twoja coverline przed owulka ? To ze spadka tempka do 37 o niczym nie swiadczy. Mozesz miec i 36.7 i byc w ciazy. Wszystko zalezy od Twoich tempek

elfa75 ;-) nie smutaj sie, bedzie dobrze:tak: ale powiem ci ze jak nie lubisz swojej pracy to ci współczuje...wiem co to znaczy....

a co do panny(znaku) to ja jesli bede miala syneczka to jak najbardziej moze byc panna bo mój mężulek jest spod panny i jest cudowny i wogóle jak dla mnie to panna jeden z najlepszych znaków:tak: a z koziorożcem panna to juz wogole super:-D

ja jutro dzwonie do mojego gina i sie umawiam na przyszly poniedzialek do gina na monitoring:-) mam nadzieje ze okaze sie ze mam piekne pecherzyki :-)tylko do pekania heheh:-)
Na pewno będą duże okrąglutkie :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Jestem 2 - 3 dni przed @ tempka spadła mi dzis z 37,4 na 37.0 , w dodatku jestem zmierzła, ciągle głodna i wyskoczyły mi pryszcze - wszystko wskazuje na to , ze jednak @ sie pojawi
Głowa do góry :tak::tak:
Może jeszcze nic straconego.

Lolitka od 2 -cy nie mierze codzienie , bo chodze na monitoring do gina , wiec opieram sie na tylko na tym
Wczesniej jak mierzyłam to przed skokiem miałam temke 36,2 - 37,00 po skoku 37,2 i wiecej

witaj kingus :*:-)
katarzynka a ty tez socjologie studiowalas?

tak studiowałam przez 5 lat lae to dawno było;-)

:-):-):-) Przedstawiałam się na początku ;-);-)

:zawstydzona/y:

Beatko (kinguś) przepraszam, przeoczyłam najwyraźniej i trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki

Ja niby śluz mam, coś mnie pobolewa ale testy owu negatywne, niby wczoraj i przedwczoraj wyszły dwie kreski ale takie blade jakieś:( dzis nie ma wcale ....

Witajcie

Tikanis, Katarzynka

Ja mam wade wzroku - 4, 5 ciekawa jestem czy tez podchodze pod cc

Katarzynka

Testy owulacyjne są pomocne jednak czasem moga wprowadzic w błąd..
Miałam dwie kreseczki w 12 dniu cyklu bylam pewna , ze juz za 24 bedzie owulacja
w 14 dc byłam na USG i powiedział mi, ze widac pęcherzyk i ze powinnam miec 15 dc owulacje - czyli test pokazywał mi owulacje 3 dni za wczesnie

Po powrocie od ginekologa zrobilam jeszcze raz test owulacyjny aby zobaczyc wynik i faktycznie wskazywał skok

Nadmieniam , iż w 12 dc mialam dwie kreski w takiej samej grubości, natomiast w 14 dniu kreska testowa była ciemniejsza..

Marzenixx - tez marze o 9 - miesiecznym urlopiku, tym bardziej, ze bardzo nie lubie mojej pracy

Eve - moja mam tez jest panna , wiem o co ci chodzi :) ja nie chcciałabym dzidziusia spod znaku panny i barana

Kinga - trzymam kciuki aby była fasola

Jesli chodzi o płeć chialabym miec synka - imie Adrian, Dawid
Córeczka byłaby Natalia

Nie mam za bardzo humorku , w tym tygodniu bedzie szef w biurze, i bedzie duzy stres - nerwowa atmosfera , i jeszcze jak przyjdzie @ to złapie dołka ;(

aaa i jeszcze jakas grzybica chyba sie mi napatoczyła ;(

tyle moich smutków i smuteczków na dziś ;)
Apropos wady wzroku i cc: ja też mam -4,5 dioptrii. I nie ma przeciwwskazań do porodu naturalnego - tu jest decydujący stan siatkówki oka, tzn. okulista bada, czy istnieje ryzyko, że przy takim dużym wysiłku, jakim jest poród, może się odkleić.

reklama
Do góry