kaczuszka2
Entuzjast(k)a
a oddzielnie to ratunku - nie mogę chodzić i siedzieć bo mnie strasznie krocze boli - nie miałam tak w 1 ciąży - macie coś takiego bo nie wiem co robić a wizyta dopiero 14.01, mąż daleko....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miroslawa to teraz jestes w swoim zywiole hehe.Ano miałam farta:-) Ale najważniejsze, że mam wodę i mogę zmywać, prać, i wogóle wszystko![]()
MR - dzięki za Twój głos, sądzę, że jest rozsądny.
Mnie krocze dziś po raz pierwszy lekko pobolewało, ale lekko i tylko przez chwilę. Na razie dość mnie te różne ciążowe dolegliwości omijają.
A co do naszych Małżów Kochanych, to mój dziś stwierdził, że przydałoby się Forum dla Marcówkowych Mężów, co by się mogli wspierać przy znoszeniu naszych ciążowych humorków![]()