reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej dziewczyny!
ja tak na chwilke, bo moja mama jutro idzie do szpitala na operacje i w sumie jakos nie mam weny by wiecej pisac, ale klikam szybko, wiec cos tam zawsze wystukam:
Wyniki bede miala jutro z moich badan...do lekarza pojde albo w tym tygodniu-w srode lub czwartek, jesli odwaze sie isc do nowego pana gina ....ale mam stracha albo dopiero w poniedzialek do mojej lekarki...ale czekac az do poniedzialku to tak dluuugo.

Tikanisku-i co nie piszesz??? co widziałas na usg??? dawaj nam tu zaraz szybko znac!!!

I kuruj sie rosolkiem, jest niezawodny - i wygrzewaj sie ile sie da i duzo pij-ale nie zimnego, nie goracego, tylko cieplego, zeby nie bylo szokow na gardelko termicznych. A jesli boli cie gardlo-polecam imbir!!! swiezy korzen-okolo 1 cm pokroic na plasterki zalac wrzatkiem i parzyc kilka minut, poslodzic miodem-naprawde pomaga na bol gardla. mam nadzieje, ze na usg wszystko ok i masz dla nas dobre wiesci...

Lilu-dzieki za pamiec kochanie:-)

Eve - milo ze jestes znowu z nami!!! trzymam kciuki za szybką obrone i rychle staranka:-)

Elizabeth-no moja kochan-jestes na reszcie!!! ja mialam przerwe kilka -prawie 3 tygodni od bb, w miedzyczasie znowu mialam ciaze chemiczna, z tym ze tym razem @ sie spoznila ladnych pare dni, potrem byla dluuugo -7 dni taka silna plus kilka jeszcze dni plamien i ekstremalnie uciazliwa...teraz jestem po badaniach krwi i czekam na wyniki i wizyte...W tym miesiacu starania odpadaja bo ja jestem w kraju a maz w uk:-(((
A co u Ciebie taki smutasny dzionek, co??? moze jakas wirtualna kawusia we 2, choc o tej porze to moze lepsze juz kakao???

Mezatko i Lolitko-dziekuje wam za wiesci o lataniu, no ja lecialam tydzien przed testowaniem, wiec moze to i mialo swoje pozniejsze skutki:-(((

Sisi86 kochanie-nie boj nic!!! teraz masz @ czyli za kilka dni staranka-nie poddajemy sie!!!! bedzie ok!

Olica-ja robilam w 3d cyklu: fsh, lh, testosteron, prolaktyne, estradiol, progesteron z hormonow. Mialam robic tylko te, co podaly dziewczyny a reszte potem dopiero w 14dc i 21 dc ale pani w laboratotrium powiedziala mi ze moge zrobic wszystko w 3 dc tylko zeby zaznaczyc potem lekarzowi ze to sa wyniki z 3 dc. Wiec zrobilam hurtem...chcialam jeszcze machnac toksoplazmoze i THS ale byly 2 rodzaje i nie wiedzialam jakie trzeba zrobic w moim przypadku... wiec dalam spokoj z tym na razie do wizyty. I u mnie 1 hormon kosztuje 17 zlotych, ale trzeba czekac kilka dni na wynik. A jak trzeba bedzie zrobic w tych innych dniach cyklu to trudno... powtorze w kolejnych dniach...choc nienawidze jak pobieraja mi krew...jest mi slabo i slodko i zleeee:-)

Ok mialo byc na moment a tyle sie napisalam znowu:-)

Pozdrawiam pozostale kolezanki i zycze wszystkim szybkiego sukcesu II !!!!!

Ostatnia edycja:
Nie stersuj sie juz tak , bo naprawde szkoda nerwow. Jestesmy z Toba. Napisz jak tam u Ciebie po wizycie:tak::tak:

Na jakieś pytania lekarz odpowiedział, na inne jeszcze większy zamęt mi zasiał w główce:rofl2:

dziewczyny przylazla do mnie @ :crazy: ito dwa dni wczesniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak ja mam teraz sobie suwaczek ustawic???

Dlatego nie robie suwaczków które bym musiała co cykl zmieniać:dry:

I jak ????Odezwij się :tak::tak::tak:

Napisz kochana jak było :-)

Oj ciężko, jutro więcej opisze:rofl2:

Niunia - jak wizyta u ginka poszla ?

Wkurzył mnie, bo powiedział, że jestem wiekiem u schyłku możliwości ciążowych:szok:

Dobranoc dziewczyny:happy:
Oj ciężki dzień, ciężki.

Witam was dziewuszki:-)
Jestem na troche bo sie stesknilam za wami.Bylam u gina dzisiaj,dal mi skierowanie na usg,i teraz znow trzeba czekac,jak dlugo to nie wiem:-(
Narazie jajniki mnie nie bola,ale za tydzien mam owulacje i znow sie zacznie:-(
Lolitka co u ciebie?

Babo

Wyczekuje owulki. Troche sie niepokoje, bo mam kleisty, kremowy sluz - zadnych cech plodnosci. A za 4 dni spodziewam sie owu (mam nadzieje) wiec sluz juz powinien sie zmienic :-( Ponadto troche mi sie tempka dzis podniosla, czuje sie lekko chora :baffled::baffled:

No i co mnie ostatnio przeraza, to brak ochoty na seks. Zupelnie nic, zero, nul. I jak ja mam nad bejbikiem pracowac ? :((((((( Zawsze mialam niskie libido, ale teraz to juz ponizej wszelkich norm....

reklama
Lolitka,
Oj bidulko moja,nie martw sie bedzie dobrze.szkoda ze jestes w slabej formie,ale to tak organizm reaguje.Ja tez mam taki sluz przed owulka,a w ten dzien mam przezroczysty.Wiesz co ostatnio ja tez jakos tak odczuwalam ze nie mam ochoty na sex,ale to bylo po owulacji,moze tak pragnelam tych dwoch kresek ze juz o niczym nie myslalam.Teraz wrocilo do Normy.Mojego meza kreci bielizna,a twojego?Moze pomoze jakas zmianka:-)

Do góry