Hej dziewczyny!
ja tak na chwilke, bo moja mama jutro idzie do szpitala na operacje i w sumie jakos nie mam weny by wiecej pisac, ale klikam szybko, wiec cos tam zawsze wystukam:
Wyniki bede miala jutro z moich badan...do lekarza pojde albo w tym tygodniu-w srode lub czwartek, jesli odwaze sie isc do nowego pana gina ....ale mam stracha albo dopiero w poniedzialek do mojej lekarki...ale czekac az do poniedzialku to tak dluuugo.
Tikanisku-i co nie piszesz??? co widziałas na usg??? dawaj nam tu zaraz szybko znac!!!
I kuruj sie rosolkiem, jest niezawodny - i wygrzewaj sie ile sie da i duzo pij-ale nie zimnego, nie goracego, tylko cieplego, zeby nie bylo szokow na gardelko termicznych. A jesli boli cie gardlo-polecam imbir!!! swiezy korzen-okolo 1 cm pokroic na plasterki zalac wrzatkiem i parzyc kilka minut, poslodzic miodem-naprawde pomaga na bol gardla. mam nadzieje, ze na usg wszystko ok i masz dla nas dobre wiesci...
Lilu-dzieki za pamiec kochanie:-)
Eve - milo ze jestes znowu z nami!!! trzymam kciuki za szybką obrone i rychle staranka:-)
Elizabeth-no moja kochan-jestes na reszcie!!! ja mialam przerwe kilka -prawie 3 tygodni od bb, w miedzyczasie znowu mialam ciaze chemiczna, z tym ze tym razem @ sie spoznila ladnych pare dni, potrem byla dluuugo -7 dni taka silna plus kilka jeszcze dni plamien i ekstremalnie uciazliwa...teraz jestem po badaniach krwi i czekam na wyniki i wizyte...W tym miesiacu starania odpadaja bo ja jestem w kraju a maz w uk:-(((
A co u Ciebie taki smutasny dzionek, co??? moze jakas wirtualna kawusia we 2, choc o tej porze to moze lepsze juz kakao???
Mezatko i Lolitko-dziekuje wam za wiesci o lataniu, no ja lecialam tydzien przed testowaniem, wiec moze to i mialo swoje pozniejsze skutki:-(((
Sisi86 kochanie-nie boj nic!!! teraz masz @ czyli za kilka dni staranka-nie poddajemy sie!!!! bedzie ok!
Olica-ja robilam w 3d cyklu: fsh, lh, testosteron, prolaktyne, estradiol, progesteron z hormonow. Mialam robic tylko te, co podaly dziewczyny a reszte potem dopiero w 14dc i 21 dc ale pani w laboratotrium powiedziala mi ze moge zrobic wszystko w 3 dc tylko zeby zaznaczyc potem lekarzowi ze to sa wyniki z 3 dc. Wiec zrobilam hurtem...chcialam jeszcze machnac toksoplazmoze i THS ale byly 2 rodzaje i nie wiedzialam jakie trzeba zrobic w moim przypadku... wiec dalam spokoj z tym na razie do wizyty. I u mnie 1 hormon kosztuje 17 zlotych, ale trzeba czekac kilka dni na wynik. A jak trzeba bedzie zrobic w tych innych dniach cyklu to trudno... powtorze w kolejnych dniach...choc nienawidze jak pobieraja mi krew...jest mi slabo i slodko i zleeee:-)
Ok mialo byc na moment a tyle sie napisalam znowu:-)
Pozdrawiam pozostale kolezanki i zycze wszystkim szybkiego sukcesu II !!!!!