reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko straszne to co piszesz o swojej kolezance. Co do podrzucenia Fabianka babci to zrob tak. Tobie tez sie cos nalezyZawsze to jedenej marudy w domku mniej.
Ja Wojtkowi stosuje ziajke Jest taka fajna tlusta. Na noc emolium.
Ja dzisiaj tez mialam troszke gosci ale bylo fajnie zawsze to jest do kogo gebe otworzyc,

reklama
I ja witam wieczorową porą :-)

u nas marudzenie do potęgi, kiedy te zębicha wyjdą :angry::angry::angry: czeka nas kolejna ciekawa noc, więc niedługo zmykam do łóżka...
u nas -25 :szok::baffled: brrrrrrrrr
a na mróz stosujemy krem ochronny hippa, fajnie się go rozprowadza, ładnie pachnie i mała ma ladną skórkę :tak:

Lilianko przykro mi z powodu koleżanki... strata kogoś bliskiego zawsze boli :-(

Majka na pewno dacie radę :tak::-) i koniecznie zdaj relację ;-)

Dziewczyny mam pytanie odbiegając nieco od obecnego tematu na forum, czy któraś z Waszych pociech przechodziła już tą cholerną trzydniówkę? Ile to pasudztwo trwa! W necie znalazłam kilka "fachowych" inf a mi chodzi o rzeczywisty obraz nie książkową definicje. Normalnie nie wim czy Zuzia jeszcze marudna z powodu choroby czy też terrorystka wykorzystuje moją słabość ze jest/była chora!:angry::angry::angry:

Teściówka pilnuje dziewczynki o 2 miesiące starszej od Dobrusi i ta mała miała trzydniówkę. Gorączkowała i marudziła chyba 3-4 dni z tego co pamiętam :tak:
A dzieci łatwo się przyzwyczajają do dobrego (jak każdy:-p) i możliwe, że Zuzia teraz wykorzystuje sytuację :sorry2:

Niech tylko zejdzie jej ta wyspka :dry:, swoją drogą ciekawe czy ona swędzi:confused:

Mata dziekuje za informacje, o to właśnie mi chodziło. Swoją drogą mój nerwus to drze sie za każdym razem jak jej coś nie wychodzi albo nie może sobie z czymś poradzić, np. stoi na czworaka ale nie umie "zrobić kroku" , i już krzyk , nerwy i się kładzie na brzuch i kopie nogami!

wITAJCIE drogie Panie :-D
u nas dzień normalnie do du..... nie dość że dwa auta mamy u mechanika to jeszcze przez te mrozicho nie poszłam z Mikołajem na szczepienie :angry: jedynie z czego sie cieszę to z tego juz mam wodę :tak:
Musze się pochwalić Darunia robiłam dziś te twoje rogaliki i wyszły mi są przepyszne paluszki lizać :-)

Lilianko współczuje :-(

Zauważyłam, że nie tylko moja Nadusia taka maruda dzisiaj :-D
Zasnęła - śpi - juppiiii
Fabian juz w łóżku ale włączylam mu bajke na dobranoc - nie ma ojca to mnie wykorzystuje - uległam mu....

Ula - bidna i Ty jestes - współczuje - Nadia też chce teraz tylko na rączki - o matko jakie te dzieciaki mądrale ...

Lilianko bardzo Ci współczuje....
Majka trzymam za Was kciuki! Napewno sobie poradzicie! ;-)
Ula mam nadzieje że córcia szybko pozbędzie się tej wysypki :tak:

Bart już spi, Ł coś ogląda, ja się wykąpałam,glądnęłam standardowo m jak miłosc :-) no i bb
Aaa! Przyszła mi ta niania i bardzo jestem z niej zadowolona!!!:-)

Miłego wieczorku!

reklama
Ola miała 3 dniówkę i po 3 dniach jej przeszło jak ręką odjął. Krostek nie miała tylko temp. i kaszelek ale głównie temp.

Do góry