reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

monitoring dobra rzecz :-)
w zwiazku z moim wyjazdem 20 stycznia nie bede mogla sobie "sprawdzic" nastepnego cyklu, ale w lutym na pewno pojde na monitoring. U mojego lekarza kosztuje 100 zl dzien. sporo, ale o ile sie zwiekszaja szanse ;-)

reklama
dziewczyny mam pytanie
bo prawdopodobnie do zapłodnia doszło u mnie 31go grudnia
test wyszedł negat no ale nie dziwie sie bo chyba za szybko...
w pn ide na bete czy juz cos wykaze??? jak myslicie??? Gin mi zalecił.
@ nadal nie mam....

Dziendoberek!
Witajcie :-)
Czytam to forum juz od jakiegos czasu, ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac......
Witaj !!! :tak:

dziewczyny mam pytanie
@ nadal nie mam....
jak zrobisz w pon to juz wykaze ogolnie przyjmuje sie ze bete mozna robic 10dni od owu tzn zaplodnienia wiec jak najbardziej powinna juz cosik wykazac!!!! :tak: i skoro mowisz ze 31 grudnia ... to tescik faktycznie za szybko! ;-)

dziewczyny mam pytanie
@ nadal nie mam....

beta wyjdzie juz 14 dni po owulacji. Nie wiem czy udalo Ci się przeczytaj moje wcześniejsze posty o zasinieniu szyjki macicy i rozpulchnieniu. To moga być objawy ciąży.
Już Cigratuluję:tak:

ale nas tu dzisiaj mało!!! :eek:

może taki dzień pracowity, ja też zaraz znikam.

W sumie to nawet nie mam o czym pisać. Wiem że nie miałam owu więc na pewno się nie udało. Ale przynajmniej nei doszukuje sie objawow i spokojnie poobserwuje jak moj organizm sie zachowuje jak na 100% nie mogło dojść do zapłodnienia. Zobaczę czy mam te same objawy co wtedy kiedy było staranko i się dodatkowo nakręcam....Będe się bardziej wsłuchiwała..zobacze czy mnie bolą jajniki, podbrzusze..itd.
Własnie odczuwam jakis ból podbrzusza widocznie to jest normalne a ja zwracałam na niego uwagę tylko wtedy jak czekałam na wynik staranek.

Miłego dnia

może taki dzień pracowity, ja też zaraz znikam.

W sumie to nawet nie mam o czym pisać. Wiem że nie miałam owu więc na pewno się nie udało. Ale przynajmniej nei doszukuje sie objawow i spokojnie poobserwuje jak moj organizm sie zachowuje jak na 100% nie mogło dojść do zapłodnienia. Zobaczę czy mam te same objawy co wtedy kiedy było staranko i się dodatkowo nakręcam....Będe się bardziej wsłuchiwała..zobacze czy mnie bolą jajniki, podbrzusze..itd.
Własnie odczuwam jakis ból podbrzusza widocznie to jest normalne a ja zwracałam na niego uwagę tylko wtedy jak czekałam na wynik staranek.

Miłego dnia
;-) az mam ochote ci poprzytakiwac :tak: tak tak napewno nic z tego w tym cyklu ;-);-);-) odposc sobie myslenie moze dzieki temu wyluzujesz ;-) :sorry2: wiesz co mam na mysli ?! z tego co was dziewczynki obserwuje czasami warto zrobic sobie przerwe :sorry2: wyluzowac i ... :-D kozystac z przyjemnosci zapomniec o celu a pamietac o sposobach jego osiagniecia :sorry2: :-p
Głowa do gory i nie smutaj sie! ciesz sie z byle czego o np z tego ze dzisiej jest juz cieplej :tak: ... hehehe gadam jak potluczona :-D

;-) az mam ochote ci poprzytakiwac :tak: tak tak napewno nic z tego w tym cyklu ;-);-);-) odposc sobie myslenie moze dzieki temu wyluzujesz ;-) :sorry2: wiesz co mam na mysli ?! z tego co was dziewczynki obserwuje czasami warto zrobic sobie przerwe :sorry2: wyluzowac i ... :-D kozystac z przyjemnosci zapomniec o celu a pamietac o sposobach jego osiagniecia :sorry2: :-p
Głowa do gory i nie smutaj sie! ciesz sie z byle czego o np z tego ze dzisiej jest juz cieplej :tak: ... hehehe gadam jak potluczona :-D

ja się nie smucę, nawet jakos tak mi lepiej nawet..dziwne ale czuję taki luz...ze na nic nie muszę czekać, że nie rozczaruję się widokiem @...

Oj kobiety, ja dzisiaj wolne mam.
Zbliża sie koniec umowy a ja jeszcze nowej pracy nie mam:crazy:
Musiałam w końcu powiedzieć M.
Zestresował się biedak i jak sądzę w przyszłym miesiącu już nie będę mogła liczyć na przytulanka jak nie będę miała jeszcze pracy:-(
Ale właśnie w takich sytuacjach są wpadki. Tak prawdę mówiąc nie miała bym nic przeciwko, bo wole być w ciąży niż pracować i wydawać kasę na leczenie bo nie mogę zajść w ciążę. Ale faceci tego nie rozumieją.
Jak to bywa, znów mam całkiem inne objawy przed @ niż zawsze:dry: I wtedy ta wredna małpa przychodzi z zaskoczenia. Nie mam stałych jakiś symptomów organizmu, więc ja nie mam się co sugerować objawami. A i lepiej się nie nakręcać.
Idę zjeść drugie śniadanie:-)

reklama
kingus - bylam wczoraj u lekarza bo meczyl mnie kaszel i na szczescie mam tylko lekko zaczerwienione gardlo i ten kaszel to kaszel suchy wirusowy takze nic powaznego,, ale dostalam syrop mucosolvan i granulki ossciloccocinum.. bezpieczne ponoc dla kobiet w ciazy, dodatkowo dzwonilam do swego gina i tez powiedzial ze spokojnie moge to brac..dodatkowo faszeruje sie syropem z cebuli, mlekiem z miodem i cytryna...mam nadzieje ze do niedzieli wstretny kaszel mi przejdzie:szok:

Do góry