reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
magdalenkakol fajowo masz z tym wysypianiem sie
Oj dzissiejsza bo dalam mu specyfiki na noc Ostatnio juz przesadzal co noc to byla gorsza.
Azile oby juz Domisiowi przeszło Bo to meczarnia dla Was obojga. A co mu dajesz na obnizenie temperatury>? Moejj Kindze niestety tylko pyralgina pomagala. Moze i ty sprobuj.
Mata amoze nie mleczarnia strajkuje tylko Dobrusia ma etap wzrostowy i jest nie najedzona.

reklama
Bry :-)

Azile :dry: zdrówka zyczę! Mam nadzieje, że i Ty w końcu się wyśpisz... biedna kobieto:sorry2:

Nocka u nas ok, tylko zauważyłam, że Bart wstaje od kilku dni o 7 a zawsze wstawał o 8 :baffled: no ale nie narzekam:sorry2:

Teraz ucina sobie drzemkę, dzisiaj idziemy na szczepienie, lekarz przyjmuje od 10-tej i Ł wstał o 6 i poszedł zarejestrowac małego i przychodzi i mówi, że było przed nim 6 osób i dopiero mamy na 12:45 :angry::crazy: Boszeeee co się dzieje w tej Polsce:crazy:
Łukasz przyszedł i się położył, a ja już na nogach kawę wypiłam i teraz bb :-) zaraz pojde zjesc śniadanko:tak:

Miłego dnia!

mata wiem ze pyralgina jnie jest zbyt dobra ale jezeli dziecko ma goraczke nie moge podac lekow niesteroidow typu ibuprom, nurofen a paracetamol nie dziala o co masm robic . Lekarka kazala wlasnie podawac pyralgine. Z reszta jak bylam z Kinga w szpitalu jak mial 4 miesiace . od temp. dostala tachykardii( za wysoka akcja serca) to tez jej podawali pyralgine.
U nas pyralgina jest ostatecznoscia.
Zawsze na poczatku daje paracetamol Jezlei widzed ze nie dziala wtedy siegam po inne srodki. Nie moge dopuscic zeby znowu dostala przyspieszonej akcjii serca.

Mata :-):-) ja kieruje sie dobrem dziecka i uwazam ze im mniej lekow tym lepiej ale niestety niezawsze tak mozna.
tak jak dzisiajesza noc gdyby nie lekinie spalabym A tak ja wspana i Wojetk wyspany zadowolony. Viburcol homeopatyczny a paracetamol delikatny i zdzilaly cuda.

Dzień dobry:-)

U nas dopadało śniegu temperatura ciutkę spadła i jakoś tak powiało optymizmem u mnie:-D
M właśnie zaprowadził ''kota'' Karola na bal sylwestrowy a ja popijam kawkę przy BB:tak:
Zdrówka dla Domisia!!!! kurczę ostro bidulek gorączkuje:szok: a byłaś z nim u lekarza?
Matuś niestety na mojego Karola głownie działa tylko pyralgina w czopkach:sorry2: ale jak miał po 42 stopnie gorączki to wolałam to podać niż miałoby stać się gorsze:baffled: czasami nie ma wyjścia a poza tym nie podajesz tego dziecku codziennie więc moja lekarz nie widzi w tym nic złego....1/2 czopka i miałam spokój nawet cały dzień:tak: i praktycznie też od maleńkości dostawał to....

Darunia jak macie szczepienie tez musicie sie rejestrowac? u nas to na szczepieniu pani wyznacza mi kolejna date i ja tylko jade .Karta juz jest wycignieta i czeka na mnie Mam tez wyznczona godzine na ktora mam przyjechac,

Ostatnia edycja:
Witam Was kochane dziewczynki,
my wstalysmy o 7 jestesmy wyspane i w dobrym humorze:-D
u nas pomrozilo w nocy brrr...
Daruuunia jak dobrze,ze chociaz masz wyznaczona godzinke ja jak zwykle chodze na szczepienia to np wizyte mam o 2 a i tak czekam w kolejce i wchodze do gabinetu po godzinie lub 1.5h wiec po co te zapisy:confused:
Azile zycze duuuzo zdrowko Domisiowi i sciskam mocniutko maluszka
Moja Marysia konczy dzisiaj 6mcy
Zyczymy Wam milego dzionka

reklama
Do góry