Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapomniałam tylko dodać, że maści z tlenkiem cynku nie można używac na rany za dużo, szczególnie jeżeli są w fałdach skóry. Tlenek cynku się nie wchłania i jeżeli jest go za dużo, zwija się w takie kluski i może podrażniać jeszcze bardziej. Mam nadzieję, że skóra szybko się zagoiDzięki dziewczyny. Zakupię te dwie maści. Jak nie zejdzie po nich to pójdziemy do lekarza.
.My mamy nawilżacz i jest super. Kosztował 120 zł. Na pewno mniej z nim kłopotu, niż rozwieszanie mokrych ręczników. A pojemników na kaloryfery trochę się obawiam...w stojącej ciepłej wodzie łatwo rozwijają się różna paskudztwa.Najlepsze byłby nawilżacz - ale obecnie mnie nie stac. Aleto dobra sprawa - wiem, bo koleżanki uzywają :-)

Dlatego właśnie proszę o opinię...bo to z grubsza moja część Warszawy. Do Górczewskiej mam lepszy dojazd niż na Mokotów czy Ursynów. Nie wiem, czy zauważyłaś, ale tam jest najwięcej żłobków...w końcu to dzielnice sypialniane;-) i dużo ludzi mieszka.Bbakania...jak już znajdziesz jakiś żłobek w Warszawie, z chęcią posłucham opinii. Ja wracam do pracy we wrześniu.
Jeśli tylko znajde odpowiedni żlobek i bede z niego zadowolona to oczywiście dam znac :-)
A może do czasu jak Ty bedziesz potrzebowała miejsca w żłobku to otworze swój prywatny żłobek (pisałam o tym wczesniej, że sie zastanawiam).
Tylko ja szukam na Bemowie - najlepiej okolice Górczewskie (Wola Park).
nawet cyca nie chciał
dopiero po przebudzeniu ok 21 dałam mu jednego a drugi zaczyna już pobolewać
mówię wam dziś jakaś epidemia tych marudnych maluszków
to się nazywa profesjonalizm 
BBakania my też mamy mieć udrażniany kanalik nosowo-łzowy zabieg ma być 21.01 na Niekłańskiej. Jak Twoje maleństwo go przeszło?Niestety miałyśmy juz wcześniej przejscia z Jej oczami, bo miała przetykany kanalik łzowy w oczku. Dlatego ciut spanikowałam.

ale na szczęście mała teraz dosypia, bo marudziła od rana
no i wczora na pierwsze jedzonko już po 22 się obudziła, a kiedyć i koło 1-2 jej się zdarzało
coś mi się wydaje, że moja mleczarnia zaczyna strajkować :-(