reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

reklama
4 u
246ummo.jpg

tak tak spi :crazy:, właśnie nurkuje w wannie w wujkiem wriatunciem :-D, zerzarł całą tabliczke czekolady i brzęczał , że chcie jeszcze:szok:... wczoraj walczylam z ni do 23:baffled::angry: mały śmierdziel nie chce spac tu , nie mam jak go wyciszyc bo normalnie tu tętni zycie do nocy i cieżko mi go wyciszyc:baffled:

nie wiesz co ja jestem od pn u mamy w gdyni...dlatego takie kongo , ale na wesoło....:-D:-D:-Dniby duze mieszknie cztery pokoje , ale nie da sie go uspac bo ucieka do każdego a oni sobie nic nie rob a jak prosze i beke jeszcze kręcą:rofl2:, mowie ci dom wariatów:-D:-D:-D, a kąpanie to tu normalnie jak jakas impreza :-D:-D:-D.....no ale ma dla siebie troche czasu bo nim sie zajma jak jestem u siebie to nie mam tak dobrze bo glupi przyklad cos mi zabraknie i chce iśc do sklepu a co z Czarkiem???hmmmm:baffled::baffled::baffled:gora jest gora i co tam.....:baffled::baffled::baffled:

czesc :-)

Agatko wspolczuje...moj Gabriel tylko pare nocy dal do wiwatu i wiem ile mnie to kosztowalo nerwow,sil...wspolczuje,nie wiem co doradzic,bo moj Gabi wydal sie na poczatku,ze bedzie bardzo wrazliwy na to co jem,w sumie chodzilo o nabial,ktory zminimalizowalam do prawie zera i po paru tygodniach wrocilam do starego menu i chlopakowi nic nie dolega,moge zjesc wszystko i nic,dlatego przeofromnie wspolczuje! jejku sily ci zycze i cierpliwosci :sorry2: biedna jestes :sorry2:

o widze,ze Ania i Kasia jestescie super :-)

wlasnie zaczynamy zapisywac Milenke do przedszkola przez te strone internetowa
chce jeszcze Gabrielka i Hanie zapisac na jeden dzien w tygodniu do przedszkola,mam nadzieje,ze sie tak da...zaraz sie okaze
acha i potem Nav bedzie mi przesylal mniej pieniazkow z tych 3300kr??

reklama
Aniu,Milenka jest najmlodsza w grupie i na poczatku sie rozpraszala wszystkim co sie znajdowalo w pokoju,nie potrafila spiewac piosenek za bardzo,bo nie umiala tak dobrze wymawiac slow piosenki,ale od grudnia slysze same pochwaly od Pani prowadzacej :tak: Milenka bierze czynny udzial na lekcji,bywa ze jest bardziej uwazna od starszych dzieci (5latkow) no i w spiewaniu piosenek nastapil przelom

ja ją tam zapisalam,by miala kontakt z innymi dizecmi,pozatym lubi muzyke rozne instrumenty muzyczne wiec uznalam,ze spodoba jej sie no i byl to strzal w dziesiatke,bo Mili przez caly tydzien dzien w dzien mowi mi,ze chce do szkoly do pani Renaty isc tanczyc,grac i spiewac :-D
czasami mam juz dosc :-D

Ostatnia edycja:
Do góry