joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Joasiek a jakimi farbami malowała?
W sumie to mówiła.. ale nie pamiętam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joasiek a jakimi farbami malowała?
To jest przeciwzapalny steryd na oskrzela. I moj Wojtek ma to poniewaz ma ciezki oddech taki astmatyczny. Dostal to zeby mu sie stan zapalny nie zrobil Do tego jak bedzie mial ataka mam mu podac berodual to jest lek rozkurczowy cos jak ventolin , salbutamol.No i oczywiscie bierze zyrtecMagdalenkakol nie daję. Pierwsze słyszę. Żaden pediatra mi tego nie powiedział. Dzięki, że mi napisałaś. A ten pulmicort to na co on jest? Bo jeden pediatra przepisał nam na alergię ten 0,250 mg/ml, a drugi na kaszel i chrype ten 0,125 mg/ml. No zgłupieć można![]()
A Tobie mowili lekarze o tym zeby pozniej po pulmicorcie przeplukac buzie Najlepiej jakby dziecko przeplukalo( no ale u tak malych jest to nie mozliwe)wiec zeby popilo czyms najlepiej woda.magdalenkakol mój mały tez przyjmuje te leki. I dzięki temu na dzień dzisiejszy przestał kaszleć. Kryzys chorobowy mamy za sobą.
A i ja tez dziś mam lenia.:-);-)