reklama
M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
A mój M oświadczył mi się w Dzień Dziecka 1.06.2007 r.
Mimo to że i tak przeczuwałam to że się oświadczy to i tak było to zaskoczenie...

KATE23
Lipcowa Mama:)
Buziole dla Wiktorka i Marcelka:-)
coś romantycznie się zrobiło
my zaręczyliśmy się trzy lata temu, jakoś w październiku i nie było żadnego romantyzmu ani nic z tych rzeczy, nawet pierścionek sama wybrałam bo jakoś nie miałam pewności co M mi kupi i wolałam nie ryzykować
ostatecznie podobały mu się takie same pierścionki jak mi:-) w ogóle cały nasz związek to jest jedna wielka przemyślana sprawa, zero porywów serca i motyli w brzuchu
takie rzeczy przeszłam w poprzednim związku bardzo źle przeżyłam rozstanie, więc już więcej nie chciałam podobnych akcji
z M jest mi dobrze, ale dusza romantyczki już dawno ze mnie uleciała
planuje wyjść na spacer, u nas temperatura na plusie, ale jakoś mam obawy bo Mały jeszcze kaszle
po 14 ej (zależy jak M wróci z pracy) jedziemy do pani doktor, jestem bardzo ciekawa co powie i o ile nie zapomnę ( a u mnie to normalka) to zapytam się (w końcu
) o spacery
miłego dnia

planuje wyjść na spacer, u nas temperatura na plusie, ale jakoś mam obawy bo Mały jeszcze kaszle

survivor26
Mamy lipcowe'08
Kate, u nas też na rozsądnie: wiedzieliśmy czego chcemy, dobrze nam ze sobą i nie żałujemy, a porywów serca co miałam w młodości, a co się nacierpiałam niepotrzebnie to mi starczyw ogóle cały nasz związek to jest jedna wielka przemyślana sprawa, zero porywów serca i motyli w brzuchutakie rzeczy przeszłam w poprzednim związku bardzo źle przeżyłam rozstanie, więc już więcej nie chciałam podobnych akcji
z M jest mi dobrze, ale dusza romantyczki już dawno ze mnie uleciała

A mnie dalej niedobrze od tego niby zatrucia, do tego brzuch jak na okres boli.....oj, mam nadzieję, że te kilka razy później wzięte tabletki jednak podziałały....
Surv ale byłby by numer.... ;-) Ja tam kibicuje Florce żeby się też jakiś Florian (albo Zbyszek) pojawił!
Wielkie dzięki za buziaki i życzenia. U nas dziś będzie pół torta i pół świeczki ;-)
A jutro dalsza część obchodów pół roczku z durgą babcią
Tym razem nie będzie muszki bo znów go babcia z kelnerem pomyli ;-)
Wielkie dzięki za buziaki i życzenia. U nas dziś będzie pół torta i pół świeczki ;-)
A jutro dalsza część obchodów pół roczku z durgą babcią

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
buziaki dla Półroczniaków. Smacznego tortu

Surv ale byłby numer gdyby się mały Florian zagnieździł w brzuszku, ja tam jestem za

. Nie ma to jak zaskoczenie.:-)

Surv ale byłby numer gdyby się mały Florian zagnieździł w brzuszku, ja tam jestem za

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
buziaki dla Półroczniaków. Smacznego tortu
Surv ale byłby numer gdyby się mały Florian zagnieździł w brzuszku, ja tam jestem za. Nie ma to jak zaskoczenie.:-)
Właśnie właśnie ja też jestem za. A najbardziej za chłopcem. Bo jak dziewczynka to już wiemy że Rachela będzie. Także trzymamy kciuki Surv.
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
nienienienie....spokojnie, tabletki zapomniałam dopiero wczoraj:-) Wcześniej brałam z dopuszczalnym opóźnieniem, więc jak to kinder-niespodzianka to pozywam producenta i będziemy bogaci
Myślę więc, że tym razem to to jednak wirus, a nad Rachelką pomyśli się latem może...;-)