reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
No ja też zaliczam się jeszcze do suchych staników, ale pewnie nie za długo bo właśnie ostatnio zauważyłam jakąs plamke :happy:

A co do rozmiarów to mi też w I trymestrze urosły z 75C na 75D i tak zostało i narazie przyrost zerowy ;-)

Ja się mogę zaliczyć do mokrych staników, na początku - gdzieś koło 18 tygodnia zaczęło mi ciknąć z lewej piersi, a prawa była suchutka, a traz prawa nadrabia, co wcale nie znaczy że lewa przestała.
A w nocy to śpię w byle jakim podkoszulku, który i tak muszę zmieniać co pare dni.
Jeśli chodzi o rozmiar to też się powiększyły ale nieznacznie z 80B na 80C, co akurat mnie cieszy :-)

hihi i ja też suchy stanik...ale brodawki już cwiczę bo mam bardzo wrażliwe

Jak masz wrażliwe brodawki to polecam maść Malatan, stosuje się ja w okresie karmienia i 2 miesiące przed porodem w celu hartowania brodawek:-)

A ja oczywiście pomiedzy 2, a 3 się obudziłam i oczy jak 5 zł, wyspana i przećwiczyłam każdą możliwą pozycje by zasnąć i nic... Męczyłam się 2 godziny, a żeby jeszcze tego było mało okropna ZGAGA mnie złapała...

Laseczki!
Mam do was pytanko - czy któraś z was jest na podtrzymaniu, konkretnie chodzi mi o Kaprogest i duphaston?
Co do biustu to powiększył się i 1 rozmiar - bardzo się cieszę, a siary też nie mam i w pierwszej ciąży pojawiła mi się na 3 dobę po porodzie

reklama
Do góry