reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

kinguś moja siostra tez strasznie zaciska kciuki teraz jak ona juz zaciążona!! a ja za ciebie bo ty 2 dni przede mna testujesz:-D
Było by fajnie razem zafasolkować;-);-) Może siostra przyniesie nam szczęście.

A ja to wymięta jestem przez te badania. Nie lubię jak mi krew pobierają bo później ręka boli..
A jakie badanka robiłaś?

reklama
a ja znalazlam stary test z II krechami...i sie pobeczalam..........a przy okazji przypomniala mi sie rozmowa z bratowa........jak jej napisalam ze jestem w ciazy przyjechala ...hihihi...siedzialysmy w kuchni i plotkowalysmy,a moj syn siedzial i sluchal....ja je mowie o tescie i krechach i ze smiechem ze musialam zatrzymac reka te kreski bo chyba ze 4 by wyszly.....a moj kamil na to-to ile ich byl,ja ze dwie -a co to znaczy?...no ze blizniaki....-a jak by wyszy 3?....to bylyby trojaczki?....ja mu na to ze tak....i dlatego trzymalam zeby byly tylko 2....-acha......no i rozmowa sie skonczyla.......za miesiac okazalo sie ze beda blizniaki.......a moj kamil na to....-no dobra blizniaki zniose,ale nastepnym razem zatrzymaj jak bedzie jedna kreska to jak bedzie jeszcze 3 to sie juz niepomiescimy.....

Kinguś - Prolaktyna, progesteron, testosteron, tarczyca, E2, FSH, LH
Cały czas myślę u jutrzejszym odbieraniu wyników. Na pewno coś się w główce ubzdura i coś będzie si śniło:rofl2:
Dobrze, że wyniki jutro a nie za tydzień oszalał by człowiek:crazy:

OLICA - poczekaj aż zrobisz hormony.

DZIEWCZYNY CO O TYM MYŚLICIE ? CZY POWINNAM SIĘ MARTWIĆ ????
Spokojnie bardzo dobrze, że znalazłaś dobrego lekarza.
Mając pco można zajść w ciąże, mi się raz udało i były tu dziewczynki którym też się udało. Będzie dobrze głowa do góry.

Dzeni
tulam mocno.
Wiesz ja się posłuchałam mojego M i wyrzuciłam pozytywny test a później poroniłam i jakoś mi tak przykro było że go wyrzuciłam został mi tylko wynik bhcg....

Niunia to czekamy na wyniki, na pewno będą dobre

no to wyglada na jakies zalążki fasolki ??:tak: kochana moze suwaczek sobie wstaw bo bedzie latwiej cos powiedziec bo nawet nie wiadomo ktory masz dc?
to napewno nie fasolka /....dzisiaj 3dc.....niechciana i nieproszona@ przyszla po 13 dniach opoznienia.............hehehe...to nie tak latwo wstawic suwaczek.....no i moj pancio dopiero za 3 tygodnie bedzie to i tak du.....

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Katarzynka a może błonę dziewiczą wyczułas he he he... ale mamy goracy temat... a co do twardości czy otwarcia to ktos tu fajną stronkę podawał jak sie tego nauczyć...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale się usmiałam z tej błony;-) wiesz a to dzieci nie biorą się z sikania pod wiatr?;-)

nawet ja tę stronke podwałam jak sie tego nauczyc, ale juz nie wiem gdzie to było;-)

Dzeni tulam mocno.
Wiesz ja się posłuchałam mojego M i wyrzuciłam pozytywny test a później poroniłam i jakoś mi tak przykro było że go wyrzuciłam został mi tylko wynik bhcg....
ja mam jeszcze zdjecie z usg......lekarz chcial mi je zabrac bo troszke zle znioslam poronienie,ale nie dalam mu....i czasami mi wypada z ksiazeczki

Kinguś - Prolaktyna, progesteron, testosteron, tarczyca, E2, FSH, LH
Cały czas myślę u jutrzejszym odbieraniu wyników. Na pewno coś się w główce ubzdura i coś będzie si śniło:rofl2:
Dobrze, że wyniki jutro a nie za tydzień oszalał by człowiek:crazy:

OLICA - poczekaj aż zrobisz hormony.

Niunia trzymam kciuki za powodzenie wyników, mam nadzieję, że moje też wyjdą okey, albo w końcu dowiem się co mi jest....

Spokojnie bardzo dobrze, że znalazłaś dobrego lekarza.
Mając pco można zajść w ciąże, mi się raz udało i były tu dziewczynki którym też się udało. Będzie dobrze głowa do góry.

Kinga dziękuję, zawsze jak jest mi źle myślę o Tobie, że muszę też być silna i mieć twardą dupę :-)

reklama
Do góry