hello
rano Was doczytałam,a teraz odpisuję
Marta co do cen baby ciuszków to do tej pory płaciłam od 20 NOK (promocje w Coop Obs, H&M) do 129 NOK za np 2szt pajacyków w komplecie w CUBUS. W Lindex ok. 99 NOK za pajaca, spiochy cieplejsze itp. Ciuchy nie są drogie, a wyprzedaże są też często. Tylko odtrzegam - to wciaga..ja nie mogę wchodzić do sklepu bo zawsze coś musze kupić K.
A sobie coraz mniej...
Babo toś mnie zszokowała że mne kojarzysz:-) z KRS. Z kościoła katol.? W jakiej dzielnicy mieszkałaś ? I czemu się wynieśliście ?
Ana - super napisałaś że połowa ludzi z GDYni i z KRS. Miło mi że jestem z tych 2.
Jak tam Niunia - nie odzywasz się? Widziałam Twój smutny opis na GG....Odezwij sie do nas. Mimo wszystko - Czas leczy rany...
Lila super że się wdrażasz w norsk...Za 3mce będziesz już próbować mówić w sklepie...itp
Ewelina - jak u Was ?
Widziałyście może kiedyś serial Londyńczycy?
Obejrzałam ost.1 odc w necie..masakra...A nas tak Anglia ciągnie...
Kasia - jak tam Emma?
Karolina coraz fajniejsza....ubaw mam z nią i z niej...jakei miny robi i tym jednym zębem świeci...albo jak nie widzę odrazu idzie na podłogę zamiast na miękkiej macie...
Umie już sama zasypiac wieczorem, niestety trwa to pół godz. marudzenie, płacz itp.
No i w nocy już mniej je, ufff 1-2x.
W ICA kupiłam dziś w promocji z NEstle deserki w słoiku typu Gruszka, mango, jedno nawet z jogurtem, hmmm... Tanio ok.7 NOK za 1 szt.
rano Was doczytałam,a teraz odpisuję
Marta co do cen baby ciuszków to do tej pory płaciłam od 20 NOK (promocje w Coop Obs, H&M) do 129 NOK za np 2szt pajacyków w komplecie w CUBUS. W Lindex ok. 99 NOK za pajaca, spiochy cieplejsze itp. Ciuchy nie są drogie, a wyprzedaże są też często. Tylko odtrzegam - to wciaga..ja nie mogę wchodzić do sklepu bo zawsze coś musze kupić K.
A sobie coraz mniej...Babo toś mnie zszokowała że mne kojarzysz:-) z KRS. Z kościoła katol.? W jakiej dzielnicy mieszkałaś ? I czemu się wynieśliście ?
Ana - super napisałaś że połowa ludzi z GDYni i z KRS. Miło mi że jestem z tych 2.
Jak tam Niunia - nie odzywasz się? Widziałam Twój smutny opis na GG....Odezwij sie do nas. Mimo wszystko - Czas leczy rany...
Lila super że się wdrażasz w norsk...Za 3mce będziesz już próbować mówić w sklepie...itp
Ewelina - jak u Was ?
Widziałyście może kiedyś serial Londyńczycy?
Obejrzałam ost.1 odc w necie..masakra...A nas tak Anglia ciągnie...

Kasia - jak tam Emma?
Karolina coraz fajniejsza....ubaw mam z nią i z niej...jakei miny robi i tym jednym zębem świeci...albo jak nie widzę odrazu idzie na podłogę zamiast na miękkiej macie...

Umie już sama zasypiac wieczorem, niestety trwa to pół godz. marudzenie, płacz itp.
No i w nocy już mniej je, ufff 1-2x.
W ICA kupiłam dziś w promocji z NEstle deserki w słoiku typu Gruszka, mango, jedno nawet z jogurtem, hmmm... Tanio ok.7 NOK za 1 szt.
....
bo oczy wielkie
i skory do zabawy, jest juz po kąpaniu i kolacji, w wyrku miał leżec , ale szarpac sie nie będe
.prubuję go wyciszyc i
....
) a ostatnio tatus przy jedzeniu otwieral i zamykal buzie tak specjalnie-szeroko no i ta podlapala i teraz tak robi
:-)
gadalam ze znajomym z Pl co mi zawsze auto naprawia ale jest niestety w PL i to co mi poradzil to powiedzial ze pewnie gdzies lekko cieknie i ze mam brac olej w bagaznik na zapas i jechac do PL bo jesli uszczelka to nie tak zle, ale jesli pierscienie sa do wymiany to zaplace tutaj na miejscu wiecej niz za auto

wydaje mi sie ze go bolal brzuszek, bo do 5 rano dawal do wiwatu, przysnal na 10-15 minut i sie wybudzal
, nie pamiętam juz nazw , napewno Agata czy obcykane mamuśki sie pojawiają i udzielą informacji, pozdrawiam