reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
dziękuję dziewczyny za miłe słówa.. dajeci mi naprawde ogrom otuchy.. sama sobie dziwie że jeszcze daje radę! :-)

ja jeszcze butle dla małych i mam jakieś 3 godzinki dla siebie.. mam nadzieje ze dzis przespią sie troche.. bo ostatnio jakby cos w nich wstapiło i nie chcieli wogóle podsypiać za dnia... za duzo sie chyba rozbawili.. bo Kosma to lata koło nich i zachęca do wszystkiego... :-)

Mata to do roboty kochana do roboty :-D:-D:-D a nie na BB :-D

ja tam czekam na @, wtedy zaczne tempkę mierzyć i będzie można poszaleć, nie jestem gotowa na razie na kolejnego szkraba :sorry:

My juz po kąpieli ale niestety mały nadal nie chce cyca :no: jeszcze wytrzymam ale niedługo chyba mi tryśnie fontanna :confused2: jak tylko go przystawiam on troche possie i od razu sie przekręca na brzuch :wściekła/y: szlag mnie trafi

Aniknulka a próbowałas Jasiowi dawać na siedząco (tzn. żeby Jasio siedział?) albo Ty leżysz na plecach, Jasia kładziesz na brzuszku u siebie na brzuchu? Ja tam z mała takie akrobacje odstawiam i to skutkuje (a jak jestem u teściowej, to rodzinka ma atrakcje, bo nie widzieli żeby ktos tak karmił :rofl2:). Dla mnie najważniejsze, żeby mała była najedzona ;-)

[/font]

ja tam czekam na @, wtedy zaczne tempkę mierzyć i będzie można poszaleć, nie jestem gotowa na razie na kolejnego szkraba :sorry:

Mata unas jak zwykle podobnie. Ja tez czekam na @ i biore sie za mierzenie temperatury. ALe ja też juz nie moge sie doczekać i maż też. Ja mam nadzieje ze za dwa tygonie dostane @ i po woli powróce do normy.

Aniknulka wytrwałości!!!!!!

Ja też czekam właśnie na Foresta :-) a teraz z Ł oglądaliśmy Ace Vetura- ten aktor Jim Carry (czy jakoś tak) jest nie zastąpiony :rofl2:

Dopiero co mi Bart zasnął, trochę popłakał dzisiaj- jak nigdy :baffled: kilka razy musieliśmy go wyciągac z łóżeczka i wkładac, ale już zasnął mój skarbek!

Spokojnej nocki/ miłego wieczorku ;-)

a u mnie własnie trwa jakis koszmar:zawstydzona/y: Nie mam juz sił... Paulinka budzi sie co chwile i płacze:-( z mojego cyca zrobiła sobie smoczek... ja juz naprawde nie wiem o co jej chodzi, bo głodna na pewno nie jest:-( Nie poszłam juz do lozka, bo prawie w ogole nie spałam - co ja zasypiałam mała w ryk i tak na okrągło:-( Przed chwila znów ja zaczełam na nia krzyczec:-( Nie wiem co sie ze mna dzieje i z małą...:-(co ze mnie za matka... . Chyba zaczne jej podawac modyfikowane, zeby mąż tez do niej wstawał..., bo ja sie wykoncze i fizycznie i psychicznie, nie wiem juz co mam robic...:-(Ona jak była noworodkiem to lepiej spała, a przeciez majac 3 miesiace przesypiała mi 9 godzin:szok:

Edytko... gratulacje dzieciaczka:tak: Tez bym juz chciała 2..., ale jak sobie pomysle, ze mam ciagle przez to przechodzic to mi sie odechciewa nastepnego potomka:zawstydzona/y:

Dzien Dobry!

Marysia dzisiaj wstala o 5,bawila sie w lozku,a ja tak jeszcze probowalam pospac o 6 przyszlysmy do salonu,Maniulka bawi sie w lezaczku a ja zaczynam kawke popijac dobrze,ze wczoraj polozylam sie wczesnie;-)

Zycze Wam milego dnia!

Asiowo tak mi przykro oczywiscie,ze jestes dobra matka w innym przypadku nie przejmowalabys sie wszystkim tak,sama niewiem co Ci doradzi mam tylko nadzieje,ze reszte nocy juz przespalyscie:tak:

A gdzie Mata?????

Ostatnia edycja:
reklama
Dla odmiany zamiast Maty bedę ja! Może mała jeszcze jej śpi:-D:szok:to by było. Ja leże w wyrku ale muszę sie podnieść odebrać Olka od kolegi. Do miłego

Do góry