magdalenkakol
Fan(ka)
Kobietki spadam Milej nocki w weekend pewnie nie zajrze mam bardzo napiety. Kingha jutro zawody Pozniej do babc bo w tyg nie bylismy Noo a w niedzle tez pewnie cos sie znajdzie. W takim razie do poniedzialku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
EDYTKO 

gratulacje moja droga i chyle głowe !!!
ja też w przyszłym teg mam wizyte u ginki a raczej wpadne po recepte na ringi. Aż tak odważna jak nasza Edycia to nie jestem;-)

A i chyba dzidzia też będzie czwerwcowa co??:-)

szybkiego powrotu do zdrówka życzę
coś czuję, że będzie miał jutro ciężką głowę
Wcześniej wykapaliśmy małą, zjadła i chyba już śpi... ;-) No, prawie śpi - sprawdziłam ;-) Ja zaraz pewnie wskoczę pod szybki prysznic i może coś obejrzę, ale z tego co patrzyłam zainteresował mnie tylko Forrest Gump przed 22
Uwielbiam ten film, a książkę mam nawet w swojej biblioteczce
Niestety do 22 jeszcze trochę czasu to pewnie będę do Was zaglądać, a w międzyczasie poczytam jakiś horrorek 
film też może być, ale to zasługa Toma Hanksa, bo świetnie zagrał ;-) (oj dobra, kiedys się w nim kochałam 
;-)
)
ale wiecie co, mnie też ostatnio ochota nachodzi 
może mi mąż w końcu odżyje, bo mizerny ostatnio coś chodzi 
mam nadzieję, że dzisiaj juz będzie lepeij 
), mała śpi (padła jak kawka, tak ja wymęczyliśmy) no i mam nadzieję, że chociaż dzisiaj da nam się wyspać...
)

podziwiam za odwagę
to do roboty kochana do robotyale wiecie co, mnie też ostatnio ochota nachodzimoże mi mąż w końcu odżyje, bo mizerny ostatnio coś chodzi
![]()

a nie na BB 
mam nadzieję, że ząbki szybko wyjdąMój malutki już śpi. Ale wiercił się w łóżeczku i popłakiwał cichutko przez 30 min. Jak tak połączę jego brak apetytu, wczorajsze marudzenie, dzisiejsze popłakiwanie to wychodzi, że nam też szykują się kolejne ząbki![]()
i malutki nie będzie się długo męczył 
horrorek? Ja nawet nie oglądam a co dopiero czytaćNiestety do 22 jeszcze trochę czasu to pewnie będę do Was zaglądać, a w międzyczasie poczytam jakiś horrorek![]()
potem mi sie śnią jakieś głupoty - cóż ma się tą wyobraźnię :-)współczuję... życzę zdrówka i gratulki dla nowych umiejętności najmłodszegoTeściowa jeszcze jest. Kacper chory nie chodzi do przedszkola ma taki potworny kaszel. Kuba rozbrykał się na całego. Nie mogę z niego oka spuścić bo caly czas patrzy przy czym może wstać a jak stoi przy narożniku to małymi kroczkami przemierza jego długość.

znów będziesz miała wesołoJutro przyjeżdża mój tata, bedzie po 14-stej
:-)
aż się popłakałam biedne dzieciaczki :-( co strzeliło do głowy temu świrowi 

jeszcze wytrzymam ale niedługo chyba mi tryśnie fontanna
jak tylko go przystawiam on troche possie i od razu sie przekręca na brzuch
szlag mnie trafi Taaak...doskonale znam to uczucie;-)jeść nie chce tylko by na brzuszku leżałjeszcze wytrzymam ale niedługo chyba mi tryśnie fontannajak tylko go przystawiam on troche possie i od razu sie przekręca na brzuch
szlag mnie trafi
. Nadmiary mleczka miałam jakieś 3 dni temu. Do dziś już zdążyła zmaleć produkcja