Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Edytko napisałam do Administratora w tej sprawie. Robiłyśmy czystki i osoby, które przestały się udzielać miały zablokowany dostęp, z założeniem że jak wrócą to odblokujemy...tak więc teraz cierpliwości mała chwilkaniestety ale chyba nie mam dostępu....![]()
cześć mamusie! pamietacie mnie jeszcze?
:-)
Ciekawe co u Edyty i blixniaków. Ostatni raz odzywała się w sierpniu.
Michał od 4 budzi mi sie co pół godziny czasem co godzine. Myslałam ze jest głodny - dalam mu dzis o 5 papu ale gdzie tam - zjadł 80 ml i dalej sie budził - takze na pewno znowu go te zeby meczą

Dziś spacerek zaliczyłyśmy trochę później, a szkoda bo nie był za długi - zaczęło i u mnie mocno wiać
I nie poszalałam dziś w kuchni
jak ostatnio - poszłam na łatwiznę i na obiadek był bigosik mamusinej roboty ;-) Właśnie wcinam z mężem ciacho
( i jak ja mam się odchudzić??) popijam kawą, a Oleńka śpi ;-) Czuję, że dziś wieczorem częściej będę do Was zaglądać
, bo mój T idzie na imprezkę do kumpla i zostaje sama :-( Za to chyba już jutro mama przyjeżdża
hurrra 
, Bart zajął się sam sobą, Ł jeszcze nie wrócił, ale już wraca ;-)