reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Milka cieszę się, że wszystko dobrze się układa :tak: gratuluję wylicytowania stroju dla Agatki i czekam na zdjęcia tej niezapomnianej dla niej imprezy :-D
życzę udanych zakupów mam nadzieję, że pójdzie sprawnie i szybko z zakupem płytek:tak:
Gratulki dla postępów Olgi :-)
teraz to już zmykam na serio :-D nałóg :tak:
spokojnej kochane :-)

reklama
Dziewczynki kochane :-)
Wyjazd się udał, mielismy z m czas dla siebie ale no jest ale m chory, zaraziłam sie od niego i co cała czwórka chora w domu ... tragedia. Nadia kaszle i smarcze potwornie, Fabian to samo, temperatura u jednego i drugiego, zaraz i ja dostanę temperaturki ufff juz mi z nosa cieknie:no: masakra - podobno jakaś epidemia panuje :szok:
Wiecie co mam dość - jak nie wiatrówka to teraz jakaś grypo - infekcja
Co do sporów, ktore przeczytałam - nie wypowiadam się

Edyta Witamy

Tak sobie siedzę i myslę, jak ten czas leci, niedawno miałam studniówkę a tu 29 lat, a tu dom, rodzina, mnóstwo problemów i jakoś mi się cięzko robi kiedy pomyślę, że jeszcze trochę i babcią zostanę...:confused: ehhh to taka wieczorna refleksja ( może mam temp) hihihi:cool:

Ojejka i zapomniałabym - dziekuję w imieniu Nadinki - no tak 8 miechów już za nami :dry:

Witam :-)

Lilianko zdrówka dla Was :tak:

U nas kolejna masakryczna nocka, bo mała juz od 2 sie wierciła, a po 5 stwierdziła, że sie wyspała :baffled: jeszcze ciemno i nie wiem jaka pogoda będzie, ale dzisiaj musze wyjśc na spacer, bo świra w domu dostaję :sorry:
a jutro wychodzę do fryzjera, a mąż będzie siedział z małą :-) nareszcie w naszej dziurze jest dobry fryzjer:tak: i nie musze jechac do miasta:rofl2:

miłego dzionka :-)

ciekawe, kto bedzie drugi dzisiaj na forum.... magdalenkakol lub marlena chyba ;-)

Mata dzisiaj ja DZIEN DOBRY:-)
jak widzisz my juz tez na nogach:-)
Mata masz juz jakas fryzurke upatrzona i czy cieniujesz i kolor?a jak tak Dobrusia sie budzi to spi z wami czy w lozeczku?muszisz byc zmeczona ciezka moc mialyscie

Marysia zjadla teraz sie bawi ja nawet dobrze sie czuje straszna mamy wichure jejku malo domu nie przestawi;-)

Hej Marlenko ;-)

Ja włosy jedynie do porządku chce doprowadzić, bo juz z pół roku fryzjera nie widziały, a mam dość krótkie :sorry: teraz chcę zapuszczać i muszę je ściąć tak, żeby mnie nie denerwowały, pewnie za ucho, nieco pocieniowac, żeby się lepiej układaly i tyle. A co do koloru, to wole naturalny ;-)
mała śpi z nami od pierwszego nocnego karmienia, czyli ostatnio od 22-23 :eek:
teraz na szczęście usnęła, niedługo wstanie, a ja mam nadzieję, że skończe pic drugą dzisiaj kawę :sorry:
nie wiem o co jej chodzi z tym wierceniem, bo wcześniej tak nie było, a teraz jazda już ze 2 tygodnie... no ale wole to wiercenie i przysypianie, niż nie spanie od 12 do 4 jak to kiedyś miała :baffled:

u nas też coś wiatr się zerwał...

Cześć
U nas nocka fatalna, od 4 zero spania :-(Nadia miała temperaturę, napiła się i nie mogła zasnąć,najgorsze, ze nie chce jesć. Zadzwoniłam do Poradni, i zamówiłam pediatrę do domu:-(
Ja też kurde ledwo co zipię- ....

Witam .
u nas nocka calkiem calkiem ale od 12 smarkacz spal ze mna o 5 zjadl butle i spal juz u siebie w lozeczkuu do 7.30 . ja nawet wyspana.
Lilianko zycze zdrowka dla Was wszytskich,.
mata o mnie tez sie juz fryzjer pyatl ale kiedy ja mam isc? Musze najpierw sie wybrac i zapisac na jakas zsobote wtedy jakmaz bedzie uda mi siewyskoczyc Normalnie w sobote bez zapisow nie mam szans.
U nas okropnej pogody ciag dalszy. tez musze isc na poczte wyslac paczki ale jak ?
Do tego zaraz spije kawe i bioresie za porzadki co by ksiedza godnie pzyjac .

Lilianko zdrówka raz jeszcze, oj czy te choroby nie moga dać Wam spokój :eek:

Magdalenkakol ja tam sie wbijam bez zapisów z rana ;-) u nas z reszta mała miejscowość, to chyba aż takiego ruchu nie będzie :dry:

reklama
U nas Marta nie ma szans . noo ale jutro meza zostawie chyba z Wojtkiem a ja pojade z Kinga na zawody , sama w tym czasie obskocze sklepy i moze wlasnie uda mi sie zapisac na nasrttepna sobote. aaa Ja tez chce tylko podciac wycieniowac, Koloru nierobie bo ja bym musiala balejez ale pozniej odrosty a jak znow pojde za pol roku to az glupio chiodzic z takimi.

Do góry