Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak jak mowilam pogodynka;-)
Wszystkiego najlepszego dla IWOSZKA z okazji urodzin!:-);-)
:-)
zastanawiam sie czy nie podawac jej wody albo herbatki w nocy...
bo czasami to ja juz nie mam sił... Adas od kuzynki majac 2 tygodnie spi lepiej niz moja 7 miesieczna corka
jestem okropnie nie wyspana...
choc zauwazyłam, ze narazie Paulinka jest na 1 miejscu
chyba dlatego, ze jest dziewczynka i 1 prawnuczka

2 lutego ma rozmowe, zobaczymy czy sie uda, ale jest duza szansa, w prawdzie wiazałaby sie z wyjazdami, ale zawsze to wiecej kasy by było
ehh, oby sie w koncu udało!
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dserwis n-k informuje ;-):-d
i ja dołączam sie do życzonek:-)
,ja zajadam sniadanko przed kompem(chrupkie pieczywko)na obiad salatka juz tyle dni jestem na diecie i nic nie spadlam tylko o wiele lepiej sie czuje i pelna energii,do tego biore skrzypovite bo wlosy mi strasznie wypadaly i magnez z wapnem zeby nie myslec tak o czekoladzie![]()
bardzo się cieszę, że w końcu coś ruszyło u mnie- tylko nie wiem ile waże, bo nie mam wagi 

. Ale jakoś nie mogę się zabrać i wolałam wpaść do Was.Ja tez mam taka nadzieję. Pocieszam się, że Antoś Magdziary tez miał dni mniejszego apetytu a potem wszystko wróciło do normy.Joan-na mam nadzieję, że małemu poprawi się apetyt i będziesz spokojniejsza![]()
Ja już miałam taki przypadek 2 razy...całkiem zanikło mi mleko. Wtedy Krzyś był jeszcze tylko na cysiu. Wtedy pracowałam laktatorem nad laktacją. Ale już nie mam siły. Mam nadzoeję, że samo się jakoś wyreguluje. No i mały nie jest już tylko na moim mleczku, głodny nie będzie.Witajcie
joan-na - życzę, żeby mały zaczął normalnie jeśća ściągasz pokarm? może w ten sposób pobudzisz laktacje?