reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Łudziłam się, łudziłam i słonko mam :-D a wiaterku nie :-p Ale dziś na spacer po obiadku :tak: mamusia coś w domku najpierw porobi, bo w weekend przyjeżdża moja mamusia :-D z bratem. Ale się cieszę :-) tym bardziej, że Ola od wczoraj mówi "baba" :-D

joan-na - dziękuję za życzenia w imieniu Oleńki, przekażę:laugh2:

reklama
aaaaaaaaaaaaaa zapomnialam dodać
IWOSZKU KOCHANA NAJLEPSZEGO!!!

mała ucieła sobie drzemkę, u nas też jak jest wymęczona to fik na boczek, kocyk do oczka przyłoży , smok w buzi i śpi. Wystarcz a 3 min. Ja z praniem i prasowaniem uporałam się wczoraj, obiad mam gotowy (mamusiowy bigosik;-)) a i mala ma już gotowe jedzonko. Ide zrobić sobie kawe pogadać z M póki jest spokojnie jeszcze:-D

Iwoszku-wszystkiego naj naj naj w Dniu Urodzin!!!!!:-)

Edytko-witaj z powrotem,juz myslalam,ze do nas nie wrocisz.No to chlopcy sie najezdzili z Wami.Wy mieszkaliscie w UK,jesli dobrze pamietam,potem piszesz Kanada,a teraz widze,ze masz wpisane LA,czyli pewnie Los Angeles,tak?
Koniecznie nam napisz,co tam sie u Was dzialo,no i czekam tez na foteczki:-)

U nas pogoda fatalna od kilku dni-deszcze,chmury,wiatrzycho.....Tyle,ze cieplo,bo dzis np.9°C.
Maja dopiero co sie wyleczyla,a tu juz znowu katar-dzis wstala z zapchanym noskiem.
Od kilku dni jakas jest placzliwa,wiec moze zabki w koncu ida-wczoraj kupilam jej zel na dziasla.Najgorsze jest to,ze ona go uwielba smakowac i lykac,a na ulotce jest wyraznie napisane,ze nie wolno polykac.Wiec staram sie jak moge,zeby tylko nie zdazyla go dotknac jezyczkiem zanim wsmaruje w dziaselka.....
Teraz w koncu zasnela w lozeczku,po pol godzinie marudzenia....

Milego dnia kobietki!:-)

Od kilku dni jakas jest placzliwa,wiec moze zabki w koncu ida-wczoraj kupilam jej zel na dziasla.Najgorsze jest to,ze ona go uwielba smakowac i lykac,a na ulotce jest wyraznie napisane,ze nie wolno polykac.Wiec staram sie jak moge,zeby tylko nie zdazyla go dotknac jezyczkiem zanim wsmaruje w dziaselka.....
Dzieci mają przedziwne upodobania:-). Mojemu małemu też smakuje żel znieczulający...a on taki strasznie jest gorzki:eek:.

witam :-)
moje dziecko zasypia a ja z kawka (jak wiekszosc :-D) na BB...
dopiero teraz bo rano zakupy...lubie rano bo w supermarkcie pustki i nikt mi sie nie placze pod wozkiem:-p
tyle naskrobalyscie ze juz sie pogubilam co komu pisac:szok:
wszystkiego najlepszego dla Iwoszka w dniu urodzin !!!
gratulacje dla Olenki na 7 miesiecy :-)
zdrowka dla Uli Lilianki i dzieciaczkow:tak:
Azile szybkiego i bezbolesnego wyjscia zabkow dla Domisia:-)
Darunia skad Ty masz tyle energii? moze z tych cwiczen...niech mnie ktos zmusi do cwiczen bo troche energii by sie przydalo:zawstydzona/y:
Maajka mojemu malemu tez dentinox smakuje:-D
Joanna zycze zeby Krzys przestal sie odchudzac i zaczal jesc ;-):tak:
Mata ohh ta Twoja krolewna niespiaca;-)moze jej szkoda czasu na sen:-p
Marlena ja tez bym chciala wstawac o 8ej zamiast ok 6ej ale coz takie ma Bruno widzimisie i nic nie poradze:-D

Hej hej- a ja się odmeldowuje i lecę zaraz na spacer- mimo, że brzydka pogoda- koleżanka dzwoniła i razem sobie pojeździmy, może później przyjdzie na kawkę- ona ma córkę, która skończyła w tym miesiącu roczek i jest fantastyczna ;-)

Zazdroszczę pogody! U nas szaro i buro, ale lecę
Do później! pa!:-)

Darunia miłego spacerku :tak:

My tez miałysmy dzisiaj iść, ładne słoneczko, ale wiatr okropny i nie chcę, żeby nas (a szczególnie mnie, bo mała zamaskowana w gondolce ;-)) bo teraz tyle choróbsk w powietrzu...

Dobrusia dała łaskawie mi dizisaj dziąsełka obejrzeć i okazało się, że nie jedna, a dwie dwójki prześwituja przez dziąsełka :eek: buuuuu juz mam dosyc ząbkowania... jak tak dalej pójdzie, to mała do roczku będzie miała zębaty uśmiech :sorry:

Iwoszku wszystkiego najlepszego zdrówka, szczęścia i dużo raości w życiu :-)
Oleńko rośnij zdrowo :-D
Mój mały ma kolejną drzemkę ale już raz się przebudził po 10 min i musiałam lulać :tak:
ok 13.30 zupka i o 14 na spacerek :-D
Darunia udanego spaceru
co do pogody to u nas też szaro i mokro ale nie zrezygnuję
buziaki :-D

reklama
Marta ale jak juz wyjda to 2 od razu i bedzie spokoj.
My wrocilismy z poczty Na dworze nie najgorzej ale lekki wiarterek jest i takie zgnile to powietrze.
Ja juz posp[rzatlam teraz zjemy obuiadek i mozemy czekac na ksiedza.

Do góry