reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie dziś Domiś też protestuje na całego. Je żadziej i ma teraz 2 dżemke, zawsze to miał juz 3 . Ale ja myśle ze to zęby i wygląda na to zę jak wyjdą górne jedynki ito i dwójki zaraz wyskoczą. Ciaga ciągle smoczka i jest strasznie piszczący.
A u nas sie zaczęły ferjie wiec moze żadziej bedę do was zagladać. Obiecałam sobie że więcej czasu będę spędzać z dziećmi na zabawach.
I ja oczywiście ruszam od poniedziałku z dietą kopenhdzką. Powiem wam ze ja pierwszy raz wżyciu bedę sie świadomie odchudzać:-p:-p

Życzę powodzenia z tą dietą i miłej zabawy z dziecmi! :tak:
Muszę się przyzac że to też jest moje pierwsze świadomy odchudzanie:happy:

Bart śpi, znajoma właśnie niedawno wyszła, Ł pojechał do rodziców, a ja mam chwilę dla siebie, zaraz sobie pocwiczę, a potem bede czekac aż Bart wstanie, Ł dopiero bedzie koło 20-stej bo umówił się z kolegą, mają coś do obgadania ;-)

No to miłego popołudnia!:-)

reklama
Oj moje chłopaki to dziś w nocy poszalały. Jak Stas zasypiał to budził sie Wojtek. Spokój był dopiero od 5.00 do 8.00. A potem do pracy ufff..
Za to teraz moje młodsze słoneczko śpi, a ja na BB. A Wojtek u mnie na kolanach.:-)

Staś nadal gmera sobie w paszczy. Ale za to przynajmniej zjadł dzis w miarę normalnie obiadek.

Edytko to gratulacje kolejnego maleństwa!!!!!!!!!!!!!!!. Przeczytałam wszystko na twoim blogu i ciesze sie ze tak szczęśliwa jesteś.
Nareszcie doczekałyśmy sie nowego maleństwa od czerwcówek:-):-):-)

No właśnie to samo chciałam napisać :sorry:

Edytko to co sie nie chwalisz, tylko nieśmiało wspominasz o przeprowadzce po nastepnych narodzinach...

Gratulacje!!! Pierwsze czerwcówkowe dzieciaczki i pierwsza kolejna fasolka na Czerwcówkolandzie :-)

Edytko to gratulacje kolejnego maleństwa!!!!!!!!!!!!!!!. Przeczytałam wszystko na twoim blogu i ciesze sie ze tak szczęśliwa jesteś.
Nareszcie doczekałyśmy sie nowego maleństwa od czerwcówek:-):-):-)

Edytko, ja tez gratuluję!

Dziekuję dziękuję.... własnie dlatego mam teraz weiecej czasu bo jestem unieruchomiona aż do porodu... więc mam zamiar sie udzielać... a co do ciazy... to zaszaleliśmy z mężem....

reklama
Edytko to napisz który to tydzień . Moze znasz juz płeć. No i jak tam bliźniaki sie mają. Tak tajemnicza jesteś.

Do góry