blond_20
Czarownica
Ja tez mam Pampersy.a z tych tanszych mialam z Rossmanna i tez byly ok;-)maja tez rzepy, nie przesikiwal ich i nie odparzal wiec ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja wam powiem szczerze ze bardziej jestem zadowolona z biedronkowych niz z orginalnych pamkow Bo z biedronki jak nacisnelam palcem na siski w pieluszce to nie mialam palca mokrego a w tych orginalnych to mam mokra reke :-( Wiec nie wiemo o co chodzi :-(
a ja cenowo wychodzi?????????
my używamy pampków. Ale ostatnio sie zaopatrzylismy w 3 paki haggisów (w realu promocja za 35 zl, a pampki sa ponad 50) zobaczymy jak się sprawią. Kiedyś mieliśmy bella happy ale przesikiwał
Kasia tu obok jest banner do sklepu firmowego tzmo z pieluszkami - blizej ciebie sie nazywa. Możesz zobaczyć jaki mają adres w razie czego
A tak na marginesie już dawno w Toruniu nie byłam. Sentyment z czasów studiów mi zostałA tak w ogole, to chyba pracujesz, albo pracowałaś, bo nie wiem czy nadal tam pracuje, z moja koleżanką ze studiów :-) w każdym razie miała staz absolwencki w ośrodku dla uzaleznionej młodzieży w Toruniu.